Tahribat Adana Müritleri Buluşma Düzenliyelim...
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN agam senide aramızda görmek isterdik aslında tanısmak istidegimiz degerli bir müridsin...
-----------------------------Eyvallah hacım. İnşallah cebitte..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
tamam la sakin olun :D yapacaz işte bir şeyler ama çok sikişik geçecek anlaşılan :W hadı bakalım hayırlısı :W
-----------------------------2009 TBt Adana buluşmasının resmi maskotusun lan
muhhahahahaha :D
-----------------------------konusma lan yavşaam :| bu arada compü bence gelme :D apoyla senı ilk gördügümüz yerde hamuda kaldıracaz :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
T-shirtimi gonderirim :) vakit olursa geliriz :D
-----------------------------compı bu sozunu unutma yoksa msn loglarını verırım nete :D
:D
@sülo: korkutma oglum kompıyı :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------compı bu sozunu unutma yoksa msn loglarını verırım nete :D
-----------------------------olm ciddiyim ben :W çevirecem :W
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------olm ciddiyim ben :W çevirecem :W
-----------------------------peki :W
-
giyebilen herkes tarikat tshirtü ile gelsin millet dönüp dönüp bakıyo apo, tarikat sapığı gecen buluşmada apo hatırlar cay bahçesindeki kızlar gözlerini alamamışlardı kaldı ki 10 kişiden sadece 4-5 kişi tshirtle gelmişti :D
ha bi de önce ne yapcağınıza karar verin de ondan sonra oturup nerde buluşulacağını kararlaştırın real deyip de galeriada buluşursanız mölüm mölüm birbirinizi izler ondan sonrada çay bahcesine gidersiniz :D
-
elinde fazla tşhirt olan varsa getirsin :W bende almak istiyorum :| lütfen :W
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------giyebilen herkes tarikat tshirtü ile gelsin millet dönüp dönüp bakıyo apo, tarikat sapığı gecen buluşmada apo hatırlar cay bahçesindeki kızlar gözlerini alamamışlardı kaldı ki 10 kişiden sadece 4-5 kişi tshirtle gelmişti :D
ha bi de önce ne yapcağınıza karar verin de ondan sonra oturup nerde buluşulacağını kararlaştırın real deyip de galeriada buluşursanız mölüm mölüm birbirinizi izler ondan sonrada çay bahcesine gidersiniz :D
-----------------------------abi bana tsort ayarlayın işte :S
TBT tsortu ile acayıp kız ayarlanır varya :D egzantırık bı cekıcılıqı var :D
bu arada sen gelmıon mu yazdıklarından öle bişiler sezdım :@
-
hacı gelip gelmiceğim belli değil işte %60-70 gelirim tarikatımızın bir numaralı sapığı ile tanışmam lazım :D ama bizi iyi bilirsin apo kaderimiz bok %30-40 tutar :s onun için hiç dillendirmeyek ne zaman bişeyi çok istesem olmuyo :s
hacı bende fazladan bi t-shirt var ama onu da kardeşim giyiyo hatalı basım :D yazılar ters tshirtü aldıktan sonra ilk yıkamada yazılar cıkınca reneye ulaştım rene de saolsun hem yenisini gönderdi hem de hatalı basımı yolladı compide var mıdır bilmiyorum ayarlayabilirsek getiririz...
bu arada ii hatırlattın hacı bu sene tshirt neden basılmadı bilgisi olan var mı?
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hacı gelip gelmiceğim belli değil işte %60-70 gelirim tarikatımızın bir numaralı sapığı ile tanışmam lazım :D ama bizi iyi bilirsin apo kaderimiz bok %30-40 tutar :s onun için hiç dillendirmeyek ne zaman bişeyi çok istesem olmuyo :s
hacı bende fazladan bi t-shirt var ama onu da kardeşim giyiyo hatalı basım :D yazılar ters tshirtü aldıktan sonra ilk yıkamada yazılar cıkınca reneye ulaştım rene de saolsun hem yenisini gönderdi hem de hatalı basımı yolladı compide var mıdır bilmiyorum ayarlayabilirsek getiririz...
bu arada ii hatırlattın hacı bu sene tshirt neden basılmadı bilgisi olan var mı?
-----------------------------renenin vaktı yokmus oyuzden bu sene ıptal seneye =)