Tahribat Ailesini Birbirine Dusuren Kadın :D
-
Hangi numara kim bi açıklasanızda ona göre baksak amk:D
-
ya bide arkada bi mavo kotlu kadın var maşalahh yani sağlam duruyor :)
yine edit : bide kadından gözükmeyenler var çaprazında kalanlar 10 un yanındakiler :)
onlar nasıl bakıolardı acaba ? onlar tam arkadan görüor ya:)
veya orada birileri varmıydı :)
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------10 numara chaoser hatta demin areadılar abü bakırköyderysen gelsene kızlar felan güzel die bende evdeydim gitmedim
hem o resmi cekerken o kız bi anda girdi araya yani yoksa kötü bi niyetim yok ama bi dahakine daha güzel bişeyle yakalarım
-----------------------------
seni arayan bendim bu arada :D
olm keşke gelseydin lan kızlar falan da vardı :P -
kim olcak olm suyundanmı nedir kanım ısındı hemen :D
-
4 numara olrak sölüyorum wallahi ben objektife bakıodum ekmek arabası çarpsınki öle, zaten kızın bişiye benzediğide yok hem kız kendi atladı önümüze insan bi dikkat eder bu kadar sap oraya otutup aynı yöne nie baksınki die dimi ...
-
aahaha koptum ya harbi seçerek getirsen bu kadar abaza bir foto daha olamazdı D::
-
la ben karıyı resim çekildikten sonra gördüm :D orda nası çıkmışsam bakıyo gibi :F
-
güzel görüntü normal şeyler bunlar :)
-
kozanaybar bunu yazdı:
la ben karıyı resim çekildikten sonra gördüm :D orda nası çıkmışsam bakıyo gibi :F
-----------------------------hadi leyn
gözlerin acılmıs be :D
daha ne foto cekildekten sonra bakmıssnın :D
-
kozanaybar bunu yazdı:
-----------------------------lan bugün o hamburgeci çocuk geldi :D Aq çekicaktım dedim deli mi lan bu falan der die yana$madım gizliden çekmeye çalı$tım olmadı :D neyse yarına kaldı xD
Bu arada 6 numara faworim abü nasıl bakmı$ öle nicki neydi onun :|