Tahribat Ailesini Birbirine Dusuren Kadın :D
-
2-3-6 nolu arkadaşları tek geçer diğerlerine şans bile tanımam.
2 numara: hamuna koduğumun zillisi ımmımmmmhıhıhmmhh hımmm? ulaaa? göt gözelmiş!
modunda bakmış
3 numara: ihhhihihih anaaa bu apla kiim ulen? hihihih? ben buna dürtsem ne der ki? hihihi
havasında bakmış yada gözüne güneş kaçmış :D:D
6 numara: hmmmm. Vay be? hmmmmm? OOOoooooOoOOo hmmmmm hadi yaaa mmmmmmm
gibi
yalnız 10 numarada fena çocuk değil hani. Sanki maç anlatıyormuş gibi şöyle bişey:
" Abü serhat aldı topu, ceza sahasına doğru koşturuyo biz maratonda hop hop hopluyoz kale arkasıyla birlikte ateşli tezahürata başladık
baş baş vaşşşş o ne be"
-
abi 6 numara benım :D la bn nıe ole bakmısımki karıya :D anlamadım valla htrlamıorum :D ama o kadının götü buyuktu onu htrlıorm :D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
abi 6 numara benım :D la bn nıe ole bakmısımki karıya :D anlamadım valla htrlamıorum :D ama o kadının götü buyuktu onu htrlıorm :D
-----------------------------belli olm :) zaten direk göte bakmıssın yüze falanda deil ak :D
-
1 numarada benim :) ii yakalanmamışım pek bakarken :=)
-
9 numara kim ? fotograf cekildikten sonra karıya bi sokak köşesinde tecavuz etmiştir zannımca:)
bide karıya pok atıp durmayın amk:) ne guzel karı işte ,am olsun çamurdan olsun derler :)
-
bazıları unuttum :D
kim kim belli degil:D yanlıs kisiler rezil oluyo:D
2-dkn_jan
3-kozanaybar
5-samurai
6-gfb_soldier
8-dead_bodies
9-spymaster
10-chaoser :D diger namıyla tahribat gazabına urayan chaoser:D --bknz. http://www.youtube.com/watch?v=kWOZlZr_56c
:D:D:D ehehe:D
-
Kız güzel lan,bu kadar sap naapıyo burda uzak durayım falan dememiş bütün ciddiyetiyle geçmiş kameranın önünden. Geçerkende hiçbirinize pas vermemiş (:
-
bi de bi anket yapılsa , hangisi daha abaza bakışı yapmış diye uheehe :) abi bunlar tam seçmece...
-
yanlız beyler en marjinal olan 4 numara haa ::D:D: her fotoraf cekilen insan gibi objektife sapşalca bir gulumseme atmış ve muhtemelen arkadasına dikilmiş iki parmağında gerginliğiyle flash ın patlamasını beklio...Ama nerdeeeeeeee..... millet ucmus aq !! :D kimi karıya bakıo... kimide başka bi yere ....
-
Beyler alemsiniz ynlz şu kadına ulşmak lazım.harbi harbi heşhur oldu.:D