Tahribat Cod4cüleri Buraya Mac Yapalım
-
İddaa ediyorum benden iyisi yok cod4 de :P
bnde varım tabıkı sd sabotage her turlu gelırım . tdm sıkıcı oluo ama onuda oynarım hersekıl 50 kille 4 death olan bir insanım :P
bir kaç gün nette fazla yokum ama pztye kadar gelırım bende . hortlatrız olmadı bu konuyu .
gfb_soldier@hotmail.com
-
counter hikaye. cod 3 oynardık cafede 20 kişi dehşet zevkli bir oyun. cod4 yüklemek nasip olmadi eger oynayalım derseniz sniper'im emre amededir.4 gözle beklerim :)
edit > sumsuk kardes maç saatini belirleriz,server ismi falan herşeyi bildiririz bi gün organize yapalım ellerim kaşınayor:D
-
Ne günlerdi,o zamanlar ah mazi,geçmiş günler 1 milyona 1 saat,barney inetenet cafe,37 derece sıcak,32 kişilik crossfire,20 kişi oyunda,benim elimde ok milleti duvara zımbalıyom....Şimdiki gencler çok sanslı bizim zamanımızda yoktı cod4 falan bizim külüstür kaldırmaz yaslandı artık.
-
sınavlar bitti bende oynarım
yanlız zamanında silah kasmak için aimbot açtıydım şimdi kaldıramıyorum serverlarda dogal olarak atıo varmı çaresini bilen? -
ya maç yapacaksak sd yapalım öncelikle sdciler haber versin ben onlarla yaparım sonra sabotage falan yapabiliriz.
Pam bulurum yalnız :)
normalde olsa fark etmezde clan macı gibi olur
-
llaaa zumsuk senin bulduğun serverdan punkbuster yüzünden atıyo düzgün yer bul :)
alacam aklınızı akşam keleşle bla bla bla :F
-
bende bi zamanlar oynardım şimdi pc de yüklü istersniz gelirm
g_solmaz1@hotmail.com -
hadi beyler server tarih yazında bilelim
-
pazaretesi akşam dev bi maç yapalım sd olsun farkmaz herkes mürid nickiyle takılsın yalnız kimi vurdugumuzu bilek :)
zumsukla bi server ayarlıcaz saatide verrük
-
abi ben msne girmiyorum pek
xfire vardır xfireda zumsuk eklersiniz
:D çok emin arkadaslar var burda onları bi yamulturum zevkle
şimdi eğer çok oynayan olsaydı 5 kişilik iki takım yapardık seçerdi adamlarını sd de
akşama auto dan giriş yaparız dengeleriz sonra sd yaparız..