Tahribat Cod4cüleri Buraya Mac Yapalım
-
Eger bende sorunu cözebilirsek bende katilmak isterim.
Sorun su:
COD4 kurdum, oyunu bitirdim. 1.6 Patch yükledim
Multiplayer oynayamiyorum. Hangi Servere girersem gireyim
"Bu kod baskasi tarafindan kullaniliyor" diyor. Bos server dahi olsa.Ek not: XFIRE ile deniyorum yinede olmuyor.
-
abi durun konu kaç sayfa olmuş auzhuahua nakamura olm ezilcen ya tkaım falan dmeişsin.
zumsuk xfireda da adım ekleyin beni..
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Eger bende sorunu cözebilirsek bende katilmak isterim.
Sorun su:
"Bu kod baskasi tarafindan kullaniliyor" diyor. Bos server dahi olsa.Ek not: XFIRE ile deniyorum yinede olmuyor.
-----------------------------
abi msndede söyledim,korsan oyun kullandığından hatalar vermesi çok normal.başka bir oyun al(başka bir cod cdsi) veya başka yerden indir oyunu.
oyunlar bir yerden koopya olduğu için ayrıca key codelar aynı oluyor . boş server alayı oyunla alakalı değiştir başka cd falan hallolur -
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Beyler pazartesi istediğiniz saatte maçı yapalım sistemin nası yapılacağını zumsuk üstadım yazsın çünkü bende bilmiyorum gelecek olanlar isimlerini yazsınlar bide pazartesi hangi saatte gireceklerini yazsınlar satış felan olmasın....(Search and destroy)
Ekip Nippon: Ekip Zumsuk İsim bul:D
-Nakamura -Zumsuk
-Ghargamel -lordvader89
-Cold-m4 -Zokoro
-MadCrazy
Edit:oynayacak arkadaşlar özel'den bana msn'lerini versinler kararlaştıralım detayları...
-----------------------------olm tkaımları neye göre belirledin :D
bi kişi daha gelsin server bulmak lazım birde..Çok pis çizicem nakamura seni..Cold sende bunu yaptın ya karşı takımdasın gözünün yaşına bakmayacağım..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Beyler pazartesi istediğiniz saatte maçı yapalım sistemin nası yapılacağını zumsuk üstadım yazsın çünkü bende bilmiyorum gelecek olanlar isimlerini yazsınlar bide pazartesi hangi saatte gireceklerini yazsınlar satış felan olmasın....(Search and destroy)
Ekip Nippon: Ekip Zumsuk İsim bul:D
-Nakamura -Zumsuk
-Ghargamel -lordvader89
-Cold-m4 -Zokoro
-MadCrazy
Edit:oynayacak arkadaşlar özel'den bana msn'lerini versinler kararlaştıralım detayları...
-----------------------------olm tkaımları neye göre belirledin :D
bi kişi daha gelsin server bulmak lazım birde..Çok pis çizicem nakamura seni..Cold sende bunu yaptın ya karşı takımdasın gözünün yaşına bakmayacağım..
-----------------------------
Zumsuk adamlar benden olmak istiiyo senden olup ezilme istemiyolar:D Server'ı madcrazy hocam halletcek galiba...1 adam daha gelse size atacam tam oolsun:P Edit:Ben zumsuk hocamı yerim,ghargi lordvader'ı ezer geçer,Cold hocam zokoro'ya tozunu yutturur,Madcrazy pors3bilmemleyi rakip olarak görmez bile:| -
la nakamura olm çok ötüyorsun :D klanın varmı ???Varsa skornovaya gelin kozları paylaşırız orda artist..
-
Call of duty yazmak heralde cok zor kısaltmaya bak cod4 :I
-
abi biz sizi çok fena ezeriz :S
cold-m4 beni dağıtırmış puhahahahahaha :B
-
beyler bizi yeniceğiniz düşüyosunuz hayal kurmayın server işinde xfire yardımcı olucak bize şu anda 12 tane boş search and destroy bizi bekler :D
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Eger bende sorunu cözebilirsek bende katilmak isterim.
Sorun su:
-----------------------------1.3 patch
1.4 patch
1.5 patch
1.6 patch sırasıyla (: