Tahribat "In Yüzkarası Ve Dışarıdan Görünenler
-
1. kendi müridlerimizden böyle sözler duymak zoruma gidiyor.2.tahribat dışarıdan nasıl görünuyor? gerçekten çok üzülüyorum benim düşüncem gerçekten foruma katkısı olmayan diğer müridlerle polemiğe giren yada 2003 yılında üye olmuş en son 2005 de girmiş 4 defa login olmuş foruma hiçbir katkısı yok bunun gibi üyelerin silinmesi istiyorum tahribat.comda derin bi temizlik istiyorum bu konuyu açtım doğru yada yanlış bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı duyduğum gibi bu düşüncemede saygı duyulmasını istiyorum
-
vay be
-
Resimlerden bişey belli olmuyo.
-
resimlerde ne yazdıgını anlayamadım :S
ayrıca eski tahribat dışardan cok sıkı gözüküyor am yeni halini bilemem .D
-
1. resimde kendi müridimiz tahribatta bi cacık yok diyo
http://www.tahribat.com/members.asp?id=20048
2. resimdede x forumdan x kişi tahribat için o siteyi hiç sevmem ve hep argo sözler var onların bir temizlesinler diyor
-
bencede 2 yıl login olmayan mürid silinmeli sırf bulunsun diye üyelik alıyorlar sağda soldada üyesiyim bi halt yok diye geziyorlar
-
kedi uzanamadığı ciğere .....
-
Sallayın yav,takmayın..
-
buradan tabi cacık olmaz hıyarımız 6 kere login olursa toplamda başka forumdan nane okuyor nasıl cacık olsun :) buradaki o kişi mi değilmi birde çözmek gerek
bir ara epey temizlik olmuştu bu yüzden
Not: Bir kaç hödük tbt nın dışarıdan görünüşünü belirlemez. Yaparlar çok büyük anket yada söyleşi şöyle en az 5 - 10 bin kişilik dışarıdan görünüş konusunda anca öyle fikir ediniriz -
Nankör lan bunlar sitenin neyi varmış ki ben yıllardır takip ediyorum 2003 ten beri bu sene nasip oldu üye olmak pc konusunda öğrendiğim çoğu seyı burda oğrendım dışardan bakınca kötü olsa takip etmezdım yıllarca :( müridlerin bu davranışına
-
bu malı kafaya takmayın da ;
böyle 2003 de üye olmuş bida girmemiş karizmatik username'lerin silinip yeniden açık arttırmayla ödül olarak kişilere verilmesi taraftarıyım. şimdi biri ahmet,mehmet,hüseyin diye üyelik almak istese alamaz çünkü biri almıştır 3526562 sene girmese bile o name onun olduğu için kullanılamıyor.
mesela ben holyone almak istiorm :P