Tahribat Kamp
-
Benim sınavlarım Cosmic in de işi bittikten sonra Temmuz - Agustos aylarında 2 kişi veya daha fazla bir kaç gece veya haftalık kamp yapacak yerler arıyoruz
tecrübeli olanlardan tüyo bekliyorum , iş kesinleştiğinde katılmak isteyen olursa bi düzenleme yaparız
bildiğiniz çadırlı , dağlı , denizli herşeyi içinde barındıran birşeyler olmalı
-
sonradan düzenleyeceğim için 2. den devam ediyorum en son dilek yarım adası menderes milli parkına baktım fakat kalamıyormuşuz ve yarısı yasak bölge imiş
gökova akbük

dilek yarımadası menderes deltası

bir kaç gün deneme yapmak için bizim eve yakın bir yerde ilk deneyimimizi yaşıycaz ama sonrası için fikrimiz yok

birde devletin düzenledi bir kamp varmış 18-24 yaş arası antalyada
ayrıca bizim için denize yakın olması mümkünse plaj a sahip olması önemli zira zıpkın ile avlanıp kendi yemeğimizi denizden çıkartmak işin bonus kısmı :)

Datça çoğrafi olarak çok uygun görünüyor

Boz burun

-
hocam serikatillere ve teceavüzcülere inş denk gelmessiniz alın yanınıza birşeyler de öyle gidin :D
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------
hocam serikatillere ve teceavüzcülere inş denk gelmessiniz alın yanınıza birşeyler de öyle gidin :D
-----------------------------kahrolma ya :D konuyu inceliim die girdim içimden de benden başka bi dişi daha gelse de bizde yapsak diodum yorum tam onun üstüne geldi :D
-
irwa bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
-----------------------------kahrolma ya :D konuyu inceliim die girdim içimden de benden başka bi dişi daha gelse de bizde yapsak diodum yorum tam onun üstüne geldi :D
-----------------------------bu ülkede öyle yerlere dişi sinekler bile gitmiyo
-
xxjokerxx bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
-----------------------------uygun yer bulunursa topluca gidilebilir düşüncesindeyim 1 hafta hem kafamızı dinleyip hemde şu stressli hayattan uzak olamak güzel gelebilir :)
yarın ki sınavım geçsin bu kamp yapılacak ta buraya yazıyorum :))
-
xxjokerxx bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
anakara bunu yazdı:
-----------------------------dewirde bişi yok hocam zaman aynı zaman deişen şu eskiden tw lerde ws insanlar daha edepliydi şimdi önüne gelen orasını burasını açtığı için adamların aklından seks objesi 1 saniye gidemio şimdi burda suçlu kim? buna izin werenler mi yoksa o açıktan yararlanıp aklını seksten alamayanlar mı?
-
grup her zaman iyidir tedbiri elden bırakmamak lazım gelinebilir aslında
-
amelelikden kurtuluyum gelirim .w ama çadır yok la seninle uyurum .d
-
nedense aklıma kamp temalı korku filmleri geldi :) hani bir grup arkadaş güzel bir haftasonu geçirmek için ormanda veya dağda kulübe evine giderler ya, gidiş o gidiş gerisi aksiyon :)
-
MaxeL bunu yazdı:
amelelikden kurtuluyum gelirim .w ama çadır yok la seninle uyurum .d
-----------------------------sen önce bi işini bitir :) çadır fiyatları düşmüş 50 liraya 2 , 3 kişilik çadırlar var pansiyonların geceligi 75-100 lira oldu düşünürse bana çok uygun geldi
heleki bu kamp olayını gelenekselleştirebilirsek tadından yenmez