Tahribat Kamp
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
dayanamadım arkadaşlar kusura bakmayın :D
akdeniiiiiiiiiz akşamlarıııııııı bir başkaaaaaa oluyoooooor
-----------------------------kafamda sabah zıpkın ile balık vurup akşama mangal yapma fantazisi var ama :) o zaman gör sen o akşamlar nasıl oluyor !-_-!
-
PanxeR bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------kafamda sabah zıpkın ile balık vurup akşama mangal yapma fantazisi var ama :) o zaman gör sen o akşamlar nasıl oluyor !-_-!
-----------------------------hoca seni sörvayvır paklar.
-
DevilKingtr bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------hoca seni sörvayvır paklar.
-----------------------------oda olur tabi gönüllüyüm :) ama evimin önünde bunu yapabiliyoken ben bide kampta yapmak istiyorum :)
-
Hep kamp yapmak istemişimdir fakat birtürlü o ortam olmadı birkaçkere 1-2 gecelik birşeyler yapıcaktık ama işte arkadaşlar gelirirm deyip sonradan yanaşmadılar.
Marmara, ege tarafları olursa gelebilirirm tabi yanıma gelicek 1 kişi daha bulabilirsem.
Tarihi kesinleştirin ondan sonra bakarız.
Balık tutma olayına gelirsek gerçekten iyi olur bende getiririm alet edavat balık için o konuda sıkıtı olmaz herşekilde tutulur balık.
-
Balik corbasi da nefistir :)
-
bkz: kelebek vadisi
-
irem26 bunu yazdı:
-----------------------------Balik corbasi da nefistir :)
Balığın kokusu siner çorbaya içilmez ki o zaman -
Kamp planının içerisinden denizi çıkardığın vakit ulaş bana sana bir karadeniz kampı ayarlıyayım
-
akyaka
kelebek vadısı
ıyıdır buralar her turlu gıder var kamp yaparsın elektrıgı suyu wc sı dusu vardır ha kelebeklerde var mı bılmıyorum ama akyakada orman kamp alanında var su olmayan yere sakın gıtmeyın
-
irem26 bunu yazdı:
-----------------------------Balik corbasi da nefistir :)
Aman yarappi gene başladı : | insanın içeceği varsa da kalmıyor yahu böyle verre söyleyince : |