Tahribat Satranç Turnuvası
-
protesto hadi kardeş oynuyak artık valla heyecan yaptım artıkın :P
bak corsairs indiriom bidaha oynuyamayız sıra gelmez ona göre
-
benide yaz guruba
-
abi beni eleyin siz en iyisi bizim askerlik işleri belli olmuyo sürekli bi işi çıkıo
boşuna kardeşimizi bekletmiyim
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------senin rakibin adsız değil ki
-----------------------------
biz adsızla öylesine oynadık :)
rovanşı alacam >|<
-
15. SpArK vs 16. Khaine = OYNANMADI
yuh ya, 3 el oynadık, üçündede pat kalınırmı ya :| ikimizde izmirde olduğumuzdan cafeye gidip yüzyüze oynadık ödediğimiz çay hesabının haddi hesabı yok zaten :|
ee nolcak şimdi? tekrarmı oynıcaz?
-
Khaine bunu yazdı:
-----------------------------15. SpArK vs 16. Khaine = OYNANMADI
yuh ya, 3 el oynadık, üçündede pat kalınırmı ya :| ikimizde izmirde olduğumuzdan cafeye gidip yüzyüze oynadık ödediğimiz çay hesabının haddi hesabı yok zaten :|
ee nolcak şimdi? tekrarmı oynıcaz?
-----------------------------Arkadaşlar , geçen günlerde eşleştik arkadaşla satranç oyunu için , msnde chatleşirken internetten oynamaya hazirlanalim filan diye , bir baktik ki ikimizde izmirliyiz
hadi buluşalım dedik.Bu akşam üstü önce yalıya indik izmirde, baktık cafelerde satranç yoktu , bizde hemen alsacağa gittik.Kıbrıs şehitlerinde kahve bahaneyi
bulup geçtik içeri oynamaya başladık , başlamaz olaydık ne oyunlardı :) pat pat pat :) Napıcaz bilmiyoruz .Yarın sabahtan başlayıp akşama kadar kasarız artık :)
-
Bende oynamak işterdimda bu aralar kafayı baska yerde patlatmam gerek : /
-
abü birisi de okey turnuvası düzenlesin yaf, satranç neyim bilmem ben :D okey olsun dağıtırım ortalığı. hadi bekliyom :C
-
bugun yaptığımız maçta yenmiş bulunmaktayım, ilgililere duyrulur
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------abü birisi de okey turnuvası düzenlesin yaf, satranç neyim bilmem ben :D okey olsun dağıtırım ortalığı. hadi bekliyom :C
-----------------------------şöyle ortili mortili bişi olsun :D