Tahribat Yüzüğü(3D)
-
hajım sabahtandır güsel bişi bekliyoruz:D v2.1 'i :D
-
Yüzüklerin Efendisi Tahribatın Dönüşü :)
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş bunu www.atasay.com.tr ye göndersene .. mutlaka değerlendirirler.benim akrabamdır kendileri.değişik modeller yap birde beyin fırtınalarına bayılırlar.----------------------------
th3abdo bunu yazdı:
gayrimenkul sitesi bura :S
----------------------------
hea Buzulun yaptığı emlak sitesi gibi hemde :D bu arada süper çalışma ellerine sağlık dewamını bekliyoruz :)
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------geniuss bunu yazdı:
Hojam super bi sey olmus b ide hangi progrmala yaptin ?
-----------------------------Rhinoceros la yapmış bak ilk ss ye.
-----------------------------bi sey dicem bunu nerde indirebilriz full versionunu bide biri biraz program hakinda ders verebilrmi : D
-
gayet hos gözüküyor ..ama takiyla pek aram yok (:
-
dai programı şimdi upload edioyrum ders konusunuda forumda süt şişeyle bardak konuluarı vardı orada videoda var bak istersen
birde ben işimi grafikten kazanacam diyorsan bence 3dmax çünkü o çok yaygın hemen hemen herkes onu kullanıyor
bununla uğrama ben hobi olsun diye uğraşıyorum
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------dai programı şimdi upload edioyrum ders konusunuda forumda süt şişeyle bardak konuluarı vardı orada videoda var bak istersen
birde ben işimi grafikten kazanacam diyorsan bence 3dmax çünkü o çok yaygın hemen hemen herkes onu kullanıyor
-----------------------------Ya Hojam cok sagol upload icin linki sabirsizlikla bekliyorum
bide yok ya grafikten mi kazanicaz yok oyle hobi icin istedim zaten bu prgorami
-
hocam çok şekil olmuş hee ;) özel yüzük siparişi mi versem nee ??:D
-
geniuss bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
-----------------------------dai programı şimdi upload edioyrum ders konusunuda forumda süt şişeyle bardak konuluarı vardı orada videoda var bak istersen
-----------------------------Ya Hojam cok sagol upload icin linki sabirsizlikla bekliyorum
bide yok ya grafikten mi kazanicaz yok oyle hobi icin istedim zaten bu prgorami
-----------------------------yav dai kusura bakma programı dosyam.net upload ettim linki vermedi sinir oldum iki parça yapıp rapide upload edecem
-
hocam guzel olmus bole bi yuzuk olsa harbi guzel olur :D.. takarim walla parmagimdan dusurmem TBT yuzukleri fln