Tahribat Yüzüğü(3D)
-
Hakkaten güzel olur haa :D
Tarikat yüzüğü
TbT logosunun olduğu deri bileklikler
TbT şeklinde gümüş madalyon (fazla abardı :D)
Tahribat logosunun olduğu muştalar
Tahribat logolu rambo bıçakları :D
Bunlar abartı kısmı tabiide yüzük ve bileklik işi olursa olur yani =) her ilde bi kişi alır,buluşma yapılır orda isteyen alır :)
-
madalyon için bir kaç 2d örnek...

-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------Hakkaten güzel olur haa :D
Tarikat yüzüğü
TbT logosunun olduğu deri bileklikler
TbT şeklinde gümüş madalyon (fazla abardı :D)
Tahribat logosunun olduğu muştalar
Tahribat logolu rambo bıçakları :D
Bunlar abartı kısmı tabiide yüzük ve bileklik işi olursa olur yani =) her ilde bi kişi alır,buluşma yapılır orda isteyen alır :)
-----------------------------tbt damgalı sisme kadında yapalım abi ne dersin? xD hatta adı da meral olur bzm arkadsn eskiden vardı bi tane sora patlatms hayvan xD onn adı da meraldi xD
-
wow çok hoş
-
-----------------------------
tbt damgalı sisme kadında yapalım abi ne dersin? xD hatta adı da meral olur bzm arkadsn eskiden vardı bi tane sora patlatms hayvan xD onn adı da meraldi xD-----------------------------
wallaha süper olur patlama yaşanır cebite onlarla gidersnz :D
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------wallaha süper olur patlama yaşanır cebite onlarla gidersnz :D
damgaları ben "basarım" xD
-
FeraGaTT bunu yazdı:
-----------------------------tbt damgalı sisme kadında yapalım abi ne dersin? xD hatta adı da meral olur bzm arkadsn eskiden vardı bi tane sora patlatms hayvan xD onn adı da meraldi xD
-----------------------------Yok lan onu düşündüm daha önce,ama şimdi baayan üyelerde var ayıb olabilir :D :P zaten ben katalog hazırlamıştım aq. TbT kot pantolon fln :D bu arada madalyon modelleride fena deil hani,olabilirde bi madalyon kaça patlar?Nerden baksak 150-200 kaıdı bulur heralde?
-
çok güzel olmuş gümüş yaptırın alak
-
kardeş bunu www.atasay.com.tr ye göndersene .. mutlaka değerlendirirler.benim akrabamdır kendileri.değişik modeller yap birde beyin fırtınalarına bayılırlar.
-
untouchables bunu yazdı:
kardeş bunu www.atasay.com.tr ye göndersene .. mutlaka değerlendirirler.benim akrabamdır kendileri.değişik modeller yap birde beyin fırtınalarına bayılırlar.
-----------------------------konuya 31. mesjı yazmışsın. Bu işte bi hayır var :D hadi wert göster kendini