Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.
-
hassiktir yaa vay a.k yine neden kapanıyor iyice canım sıkıldı artık kime ne zararımız olmuş acaba gidip şikayet etmiş
-
içerikler herkese açık olduğu sürece daha çok kapatılır
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
zaten kapanmış site daha fazla tuz biber olmasın
-----------------------------içerikler herkese açık olduğu sürece daha çok kapatılır
Boşuna burası tahribat değil hocam İçerikler üye olanada olmayanada herkese Açık bu saatten sora bu felsefe değişmez ki... -
HighNitro bunu yazdı:
www yazmadan giriliyor arkadaşlar, http://tahribat.com şeklinde bilginize ;)
ahahah aynen :D ktunnelden kurtuldum akıl edemedm bunu kaç saattir:/ -
Banlandığım Zamanlarda Bi Arkla konustum Tahribat.Com 'u AKP 'i Eleştiriden Dolayı Kapatacaklarmıs. Elemanda İstanbul Ak Parti İl Başkanlığı Teşkilatındanmış.
Gündeme Getirmişler İşte Milletvekilleri ,Başkanlar Sormuş Partimizle İlgili İnternet Üzerinden Şikayeti , Önerisi Olanlar ? Bi Elemanda Masaya Yatırmış Tahribat.Com 'u Hukuk Avukatları Akp nin Avukatları Siteyi İncelemeye Almışlar. Öyle Duydum. Bayağı Konuştuk
Bilginize... -
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Banlandığım Zamanlarda Bi Arkla konustum Tahribat.Com 'u AKP 'i Eleştiriden Dolayı Kapatacaklarmıs. Elemanda İstanbul Ak Parti İl Başkanlığı Teşkilatındanmış.
Gündeme Getirmişler İşte Milletvekilleri ,Başkanlar Sormuş Partimizle İlgili İnternet Üzerinden Şikayeti , Önerisi Olanlar ? Bi Elemanda Masaya Yatırmış Tahribat.Com 'u Hukuk Avukatları Akp nin Avukatları Siteyi İncelemeye Almışlar. Öyle Duydum. Bayağı Konuştuk
Bilginize...
-----------------------------Deme hocam :S:S %47 el atamaz bu siteye :) o yüzden pek fazla takmıyorum
-
Bu sefer müyap işi değil tahminimce başka bir şey var ama kimin hangi mesajı yüzünden kapatıldıysa o mesaj silinir mahkemeye başvurulur geri açılır büyük ihtimal.
-
Turknette yasak hiç kalkmadı ki /: Neyse yasaklaya yasaklaya dns değiştirmeyi de proxy kullanmayı da öğrettiler herkese.
-
geçer bunlarda geçer...,
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Bilginize...
-----------------------------Deme hocam :S:S %47 el atamaz bu siteye :) o yüzden pek fazla takmıyorum
-----------------------------o bannerın altında kökten devrimci hack grubu yazanken vardı...Geçti o devirler..Şimdi devlet ( yönetim ) sadece eski görüşte..ÜYeler karıştı..
edit:
tahribat eğer akp ye attığı laflardan dolayı kapandıysa
AVUKATLAR HAKİMLER; AKP YÖNETİMİ DİĞER DEMOKRASİ KARŞITLARI !!!
sizin ebenizi zikim ..Bunuda bi zahmet kayda alın . Adam amerikada filmde bush unkarısnı istiyorum diyor, ahmedi necat gidip ameirkada bush için laf söyler, ileri geri konuşur.Bush çıkar burası amerika özgür bir ülke fikirlerini söyleyebilir der.
Bizde ?? Avrupa birliyiymiş.Önce millette demokrasi, cumhuriyet bilinçlerini oluşturalım o yeter..