Tahribat.Com - Bu Siteye Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir.
-
Sizde düşüncelerinizi düzgün bi dille ifade etmiyosunuzki bilader,başlıyosunuz sövmeye :D:D:D Sadece bizim anlayabileceğimiz sövme şekilleri geliştirmeliyiz bence..
-
Tez zamanda gereken yapılacaktır...
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca bunlar size bildirmiyor mu ? yani site kapatılınca mı haberiniz oluyor ? dava açılırken falan bilgi verilmiyor mu
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------hoca bunlar size bildirmiyor mu ? yani site kapatılınca mı haberiniz oluyor ? dava açılırken falan bilgi verilmiyor mu
-----------------------------Türkiyedesin hocam öle şeyler olmaz burada...
-
HolyOne bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
Keşke gerekçeyi indexede yazsalar hoca,düşünsenize şöyle bişey olduğunu " süüdünüz bizee :(" -
Haber vermiyorlar mahkeme adres bulamadığından haber vermiyor mahkeme tutupta whois çekmez mp3 nedeniyle kapatma davasın da da müyap gönderiyordu mahkemenin bir şey gönderdiği yok anlayacağınız vatan gazetesinin internet sitesi kapatıldı koskoca gazeteye haber verilse kapattırırmıydı haberleri olmadan küt site gitmiş
Kimin mesajı yüzünden kapatılmış merak ediyorum hangi üyenin dava doyasında yazar Rene Holyone hocam bunu yazın inşallah ben çıkmam da :) merak ettim
Düzenleme:
Hocam sitemizde avukat vardı dava dosyasını netten o sorgulayabilir sanırım vatandaş danıştay ve yargıtay a gitmiş dava dosyalarını sadece sorgulayabliyor diğerlerini sorgulayamıor sanırım uyapın avukat portalından bakılabilir diye düşünüyorum -
sebeb i ziyaretleri neymi$ acaba yaw :|
edit: bence böle kalsın ura$mayalım :B takılalım kendi çapımızda zaten yasaklı sitelere giremeyen yok denecek kadar az . yasaklı sitelere giremeyenlerde girmesin buraya ahaha :D -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------allahım ya ne aptalca birşey.İnternet bilincinin gelişmesi lazım.Gerçi her konuda geliştik e bi o eksik kaldı ...
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------aytek hocam bu sefer neden kapandı bende anlamadım :)=
-
isko gavadı şimdi çıkar ortaya hekledim diye :D