folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com 6. Geleneksel İzmir Buluşması

Tahribat.Com 6. Geleneksel İzmir Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

olm stigmaya bişi dieniniz olduysa ölümü benim elimden :@

seviorm lan ben onu :@

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ahahaha :) tamam mübarek olsun kardeş..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     La Ankara mitinginden sabaha karşı döndük, buluşma bittikten sonra haberimiz oluyor bir de :( Haberim olsaydı kesin gelirdim :( Bir dahakine inşallah..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

olm stigmaya bişi dieniniz olduysa ölümü benim elimden :@

seviorm lan ben onu :@

lem toto$

midye sevmeyen kızdan hayırmı  gelir :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

10 numara olmasa da 10 C derecede yaptık buluşmayı :D

antikky i gördüm şok oldum daha ne numaralar var onda çözemedim

yeni yeni müritler gördük tanıdık

bu seferki kısa sürdü bi dahakine daha uzun sürdürürüz =)

amele hiç değişmemiş hala sapık , atzhai yine suskun psiko , gerisi aynı amk :D 

punto cero
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    laa Orda olmak vardı ah ke$ke önceden uçaq bileti ayırttırsaydık : D nec0 yaf$aana özel ilgi gösterirdim. tezelden resmleri atınızki nec0 nun sıfatına bakam nasi bi tip :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    laa Orda olmak vardı ah ke$ke önceden uçaq bileti ayırttırsaydık : D nec0 yaf$aana özel ilgi gösterirdim. tezelden resmleri atınızki nec0 nun sıfatına bakam nasi bi tip :B
    napıcan tipimi toto$

güzeldi eğlendik baya :) gelseydin karşılıklı itimat göstericekmişiz demekki :)

ama hüso kaptı şansını :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Şikayet edecem bunları. Özellikle Antikky ve Hp32 :) Biri zorla resmimi çekti, diğeri midye yedirmeye çalıştı :) Sevmiyorum kardeşim ne midyeyi ne fotoğraf çektirmeyi.

Onların haricinde her şey güzeldi . Hepsi pırıl pırıl çocuklar valla , özellikle her şeyi kısa vadeli düşünen mürid :)

Milleti uğurladıktan sonra Antikky le sahil turu yaptık . Bi yalnız bırakmadı depresyona girecektim halbuki gülme krizine girdim :D Yolda siyah bi poşet görüp, kuşa benzetmiş ve üzülmüş, ardından ben kuş sandığı şeyin poşet olduğunu söleyince "yapma ya" deyip hayal kırıklığına uğrayınca ve yoldan geçen motorlu çaycı amca "ben de onu balık sandım" deyince koptum resmen :D Bu arada onun için suikast planları yapıorum artık , denize atıp kaçıcam :) Soğukta manyak gibi donmasına rağmen beni yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimi iletiyorum ona burdan ayrıca :) çok da çenesiz bi susmadı yahu..ha eve vardım bu arada merak etme :D

Nicksizi bi dk gördüm. Beni karşılayıp gitti.Bu arada kimse asılmadı merak etme :D

amele_2 kendi halinde gibiydi, ama namı çıkmış sakat diye kimse yaklaşmak istemedi yanına :) bi hp32 yaklaşıo onun yanına :D:D

Atzhai_Khanie gibi soğukkanlı biri görmedim , mesleğinde daha da ilerlemesini temenni ediyorum :D

Ayrıca bizi ofisinde ağırlayan arkadaş, teşekkürler :)

Ha neco kardeşim o midyeler midende tepinir inşaallah. Asıl midye yiyenden hayır gelmez :D:D

Bu arada qaMbler platonik aşk yaramaz bak benden sölemesi vazgeç bu sevdadan sen :D:D

Velhasılı kelam her şey çok güzeldi :)

allcolorsarebeautiful.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

ulan 5.30 da ayrıldım buluşmadan, daha yeni eve varıyom TCDD ye kafam girsin :)

ama neyse deydi uykusuz kalıp geldiğimize, eğlendik, içtik. Antikky nin muhabbeti de çok sevdim, gerçi hepsinin öyle, pırıl pırıl çocuklar  maşallah :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Stigma bunu yazdı:

Şikayet edecem bunları. Özellikle Antikky ve Hp32 :) Biri zorla resmimi çekti, diğeri midye yedirmeye çalıştı :) Sevmiyorum kardeşim ne midyeyi ne fotoğraf çektirmeyi.

Onların haricinde her şey güzeldi . Hepsi pırıl pırıl çocuklar valla , özellikle her şeyi kısa vadeli düşünen mürid :)

Milleti uğurladıktan sonra Antikky le sahil turu yaptık . Bi yalnız bırakmadı depresyona girecektim halbuki gülme krizine girdim :D Yolda siyah bi poşet görüp, kuşa benzetmiş ve üzülmüş, ardından ben kuş sandığı şeyin poşet olduğunu söleyince "yapma ya" deyip hayal kırıklığına uğrayınca ve yoldan geçen motorlu çaycı amca "ben de onu balık sandım" deyince kotup resmen :D Bu arada onun için suikast planları yapıorum artık , denize atıp kaçıcam :) Soğukta manyak gibi donmasına rağmen beni yalnız bırakmadığı için teşekkürlerimi iletiyorum ona burdan ayrıca :) çok da çenesiz bi susmadı yahu..ha eve vardım bu arada merak etme :D

Nicksizi bi dk gördüm. Beni karşılayıp gitti.Bu arada kimse asılmadı merak etme :D

amele_2 kendi halinde gibiydi, ama namı çıkmış sakat diye kimse yaklaşmak istemedi yanına :) bi hp32 yaklaşıo onun yanına :D:D

Atzhai_Khanie gibi soğukkanlı biri görmedim , mesleğinde daha da ilerlemesini temenni ediyorum :D 

Ayrıca bizi ofisinde ağırlayan arkadaş, teşekkürler :)

Ha neco kardeşim o midyeler midende tepinir inşaallah. Asıl midye yiyenden hayır gelmez :D:D

Bu arada qaMbler platonik aşk yaramaz bak benden sölemesi vazgeç bu sevdadan sen :D:D 

Velhasılı kelam her şey çok güzeldi :) 

midyeyi yere düşürdün ona yanıom

hem zaten recep abu seni yalnız bırakıcak bi adam değil yani :)

oh olsun abicim

tuncaxxz delichoban da yaklaşabiliyo amele nin yanına :)

çekici bi sapıklığı var

o midende tepinir dediğin midyeler yakanı bırakmaz inş.

Toplam Hit: 22337 Toplam Mesaj: 177