Tahribat.Com 6. Geleneksel İzmir Buluşması
-
@Stigma: yoo gayette memnun oluruz :D izmir buluşmalarında bi ilk olur
@BURAK_X: sor bakalım kuzenine başka bişe istiyomuymuş? :D@ecstatic_60: kesin bişe sülesene olm
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------@Stigma: yoo gayette memnun oluruz :D izmir buluşmalarında bi ilk olur
-----------------------------
Eee nerelerde takılıonuz peki, bar gibi ortamlar mı yoksa öle normal cafelere mi ?
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------@Stigma: yoo gayette memnun oluruz :D izmir buluşmalarında bi ilk olur
Eee nerelerde takılıonuz peki, bar gibi ortamlar mı yoksa öle normal cafelere mi ?
takılıyoz öyle bazen hiçbiyere oturmadığımızda oluyo gel sen ;)
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------stigma senin yerinde olsam :D athzai gibi bir mürid geliosa o bulusmaya gitmem =)
bu arada beyler cumartesi alsancak ta olcam ben beni alıcak varmı :D beraber gidelim ? hem sizi gormus olurum :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------stigmata senin yerinde olsam :D athzai gibi bir mürid geliosa o bulusmaya gitmem =)
bu arada beyler cumartesi alsancak ta olcam ben beni alıcak varmı :D beraber gidelim ? hem sizi gormus olurum :)
-----------------------------La buluşma cmt olsun hem şu qambler ipnesinide görürüz :D camda bi kerem görmüştüm ama orjinali başka olur :D :P pzr gnü dershane 1,5tan sora ama cmt 1,5ta gelebilirim.Cmt olursa katılan sayısı 2-3 kişi artar :D
-
qaMbler stigmata değil yaf, o başka bi mürid dikkat edelim :) ben stigma :p
Athzai_Khaine gelmeyi çok istiyorum, ölüm kalım meselesi olmassa kesin gelicem :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bu arada beyler cumartesi alsancak ta olcam ben beni alıcak varmı :D beraber gidelim ? hem sizi gormus olurum :)
pazar izmirde değilmisin olm? buluşma pazar günü cumartesi değil :D -
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------qaMbler stigmata değil yaf, o başka bi mürid dikkat edelim :) ben stigma :p
Athzai_Khaine gelmeyi çok istiyorum, ölüm kalım meselesi olmassa kesin gelicem :)
-----------------------------tamam düzellttim :D hızlı yazıorm ondan olmustur apla kısma
olm ben cumartesi sabahı alsancaktayım pazar aksamı dönecem
pazarda izmirdeyim yani bi aksilik cıkmazsa hem sen iste ben camda soyunurumda sana sorun olmaz :D
-
tmm olm işte bi konağa gelemicenmi alsancaktan, sahilden yürüsen yine bulursun konak pieri yoldaki kör dilenciye sor yine gösterir ;)
-
qaMbLer bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------qaMbler stigmata değil yaf, o başka bi mürid dikkat edelim :) ben stigma :p
-----------------------------tamam düzellttim :D hızlı yazıorm ondan olmustur apla kısma
olm ben cumartesi sabahı alsancaktayım pazar aksamı dönecem
pazarda izmirdeyim yani bi aksilik cıkmazsa hem sen iste ben camda soyunurumda sana sorun olmaz :D
-----------------------------Napayım la kıllı k*çını :D bn pazar gelemiom snide bahane edip cmtye çekmee çalıştım blşma gününü ama olmadı :D