Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Kılıçdaroğlu 'nun geçmişine bir bakın. SSK ilk defa onun zamanında babaları görmüştür :)
Erdoğna zaten söylenecek lafım dahi kalmadı. Teröriste vere vere bir g.tümüz kaldı :)
Diyorum ki dağlardan dağlara anlı şanlı bir ülke... Sevdalar içinde Milliyetçi Türkiye.... MHP akar :)
Bahçeli geçse bişey yapabilecek mi sanki. 2 yıl önce ahmet kürtle göbek atarken videosu var. Dürüst ve cesur bi kişilik değil anca lafta. Tek cesur ve dürüst OSMAN PAŞA -
chp alamazsada zorlayacak gibi geliyor :) inşallah türkiye nin tüm şehirleri izmir gibi doğru yolu bulur :))
-
ak parti. konyada çok gelişmelere imza attılar.
-
Türkiye'de siyasetle bir sonuca varılamayacağı aşikâr.Artık başka çareler aramak gereklidir.
-
Akp, mhp veya seçime kadar kafama yatan yeni bir parti kurulursa o partiye de oy verebilirim. Açıkçası yeni bir parti bekliyorum. Yeni kurulanlardan da ümidim yok, daha yeni bir şey istiyorum. İnanacağım birisine ihtiyacım var. Mesela Üstün Dökmen parti kursun kesin oy veririm :)
-
mhp.. ama ümit özdağ'ın genel başkan olmasını isterim.
-
osman pamukoğlu (hepar) yada, chp ye vermeyi düşünüyorum
-
henüz bilmiyorum ama AKp ye vermemeyi düşünüyorum.
-
MHP
Edit: Birde anlamadıgım nedir bu bahceliye olan karşıtlık? Adam Gibi Adam Yalansız Hilesiz -
AciyaGulmek bunu yazdı:
MHP
Edit: Birde anlamadıgım nedir bu bahceliye olan karşıtlık? Adam Gibi Adam Yalansız Hilesiz
ciddi misin?syn muhsin yazıcıoğlunun neden ayrıldığını bilior msun?