Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
yorum yapmak doğru olmaz biliyorum ama artık hala akp ye oy veren ülkesini milletini sevmeyen kötülüğünü düşünen insandır benim gözümde
bende oyumu CHP ye vercem bu ülke kimleri denedi kimleri ne puşt insanları başa getirdi Kılıçdaroğlu gibi bir insanı de denemesi gerekir bu ülkenin.
-
HEPAR (Halk ve Eşitlik Partisi) OSMAN PAŞA ;)
-
tbiki chp
-
bdp :) yada tkp :))
ama turkiyede olmadigim icin sorun yok merak etmeyin :)
burda kullanicam oyumu
burda iki parti war sag sol gibi beyaz ve zenciler. pup udp
fasist ve komist gibi :) cok kapisiyolar ama oyle boyle degil. birinin rengi kirmizi birininki mavi
sokakta mavi yada kirmizi t-shirt - gomlekle ile dolasamiyosun ( SIKARLAR !) secim arifesinde.
bakayim bidaki secimlerde hangisi dha cok para veya hangisi daha buyuk arsa verirse oyum ona :) vatandaslikta veriyolar ama onu hallettim zaten.
-
AKP
-
Türkiyenin en önemli sorunu terördür.Terör çözülürse diğerleri de çorap söküğü gibi gelir.Osman Paşa max yüzde 3 oy alır.Yani Osman Paşaya atarsam boşa gitmiş olur diyorum.
Devlet Bahçeliyi her ne kadar sevmesem de Mhp iktidarının bu problemi çözebileceğine inanıyorum.O yüzden Mhpye vereceğim oyumu.
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler AKP hükümetini seviyormusunuz ?
sonuna kadar
-----------------------------Neyini seviyosun hacım sana 8 lik iktidarında ne verdi, ne yaptı, Bu hükümet
ben XpertVision katılıyorum. Bu partiye oyveren ne kadar adam varsa benim gözümde de 5 kuruş etmez. o kadar arkadaş kemal kılınçdaroğlunun neyi varmış bu adam kadar temiz bir adam varmı şimdi türkiyede.parti lideri olarak.
Tabi o senin şahsi düşüncen olabilir ama bu hümet gittmesse daha çok ana ağlar daha çok evlat ölür.Tutturmuş bir açılım ayağı sen ne bu açılı biliyomusun yok bilmiyosun eeeee hocam bu adam anayasayı değiştiriyo niye değiştiriyo bu adam seçimi keybetmesi halinde kendini su üstüne çıkaracak ben onun su üstüne çıkmasını istemem onun için bu önümüzdeki seçimlerde CHP 'ye ondan sonra gene CHP ye verecem.+Anayasa değişikliği evet hayır için oy kullacaz onada hayır diyecem....
-
Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.
Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır.
Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.
Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.

-
Nitrous bunu yazdı:
Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.
Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır.
Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.
Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.

----------------------------- -