folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

yorum yapmak doğru olmaz biliyorum ama artık hala akp ye oy veren ülkesini milletini sevmeyen kötülüğünü düşünen insandır benim gözümde

bende oyumu CHP ye vercem bu ülke kimleri denedi kimleri ne puşt insanları başa getirdi Kılıçdaroğlu gibi bir insanı de denemesi gerekir bu ülkenin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

HEPAR (Halk ve Eşitlik Partisi) OSMAN PAŞA ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

tbiki chp

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bdp :) yada tkp :))

ama turkiyede olmadigim icin sorun yok merak etmeyin :)

burda kullanicam oyumu 

burda iki parti war sag sol gibi beyaz ve zenciler. pup udp

fasist ve komist gibi :) cok kapisiyolar ama oyle boyle degil. birinin rengi kirmizi birininki mavi 

sokakta mavi yada kirmizi t-shirt - gomlekle ile dolasamiyosun ( SIKARLAR !) secim arifesinde.

bakayim bidaki secimlerde hangisi dha cok para veya hangisi daha buyuk arsa verirse oyum ona :) vatandaslikta veriyolar ama onu hallettim zaten.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AKP

FthAяI(!)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Türkiyenin en önemli sorunu terördür.Terör çözülürse diğerleri de çorap söküğü gibi gelir.Osman Paşa max yüzde 3 oy alır.Yani Osman Paşaya atarsam boşa gitmiş olur diyorum.

Devlet Bahçeliyi her ne kadar sevmesem de Mhp iktidarının bu problemi çözebileceğine inanıyorum.O yüzden Mhpye vereceğim oyumu.

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

jizz_jix bunu yazdı:

Beyler AKP hükümetini seviyormusunuz ?

sonuna kadar

Neyini seviyosun hacım sana 8 lik iktidarında ne verdi, ne yaptı, Bu hükümet

ben XpertVision katılıyorum. Bu partiye oyveren ne kadar adam varsa benim gözümde de 5 kuruş etmez. o kadar arkadaş kemal kılınçdaroğlunun neyi varmış bu adam kadar temiz bir adam varmı şimdi türkiyede.parti lideri olarak.

Tabi o senin şahsi düşüncen olabilir ama bu hümet gittmesse daha çok ana ağlar daha çok evlat ölür.Tutturmuş bir açılım ayağı sen ne bu açılı biliyomusun yok bilmiyosun eeeee hocam bu adam anayasayı değiştiriyo niye değiştiriyo bu adam seçimi keybetmesi halinde kendini su üstüne çıkaracak ben onun su üstüne çıkmasını istemem onun için bu önümüzdeki seçimlerde CHP 'ye ondan sonra gene CHP ye verecem.+Anayasa değişikliği evet hayır için oy kullacaz onada hayır diyecem....

TURKCELL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.

Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır. 

Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.

Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.

Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır. 

Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.

Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 36234 Toplam Mesaj: 250