Tahribat.Com Dota (Defence Of The Ancients) Maçları..
-
Gece 11'den sonra olursa gelirim. Öğlen olursa beni çıkartın öğlenleri hatta gece 11'den önce bilgisayara oturamıyorum (:
Ayrıca Ghost lazımsa bende mevcut. Her türlü mute atılır :D
-
resul bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Valla hocam noob gelicekse hiç yapılmasın daha iyi, gram zevk vermiyor.
Yapılcaksa adam gibi yapılsın, ar atılsın (:
-----------------------------braxian a katılıyorum ar olsun
benide ekleyin listeye :)
-----------------------------laaan laan lannn pro mu oldun lan sen:D (resulun kafaya şaplak sesi)
ar olsunmuş olm ben bile kendime noob normal arası diom sen nie kendini büyük goruyon dwarf tan baska karakter bilmessin gelmiş ar olsun dion:D
benide ekleyin gelirim sizin seviyenizi bilmediğimden bişey diyemem bi oynyıalım sonra bakarız noob muyuz pro muyuz :D 5vs5 atarsak güzel olur bulalım 10 kişi
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------resul bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Valla hocam noob gelicekse hiç yapılmasın daha iyi, gram zevk vermiyor.
Yapılcaksa adam gibi yapılsın, ar atılsın (:
-----------------------------braxian a katılıyorum ar olsun
benide ekleyin listeye :)
-----------------------------laaan laan lannn pro mu oldun lan sen:D (resulun kafaya şaplak sesi)
ar olsunmuş olm ben bile kendime noob normal arası diom sen nie kendini büyük goruyon dwarf tan baska karakter bilmessin gelmiş ar olsun dion:D
benide ekleyin gelirim sizin seviyenizi bilmediğimden bişey diyemem bi oynyıalım sonra bakarız noob muyuz pro muyuz :D 5vs5 atarsak güzel olur bulalım 10 kişi
-----------------------------havan kime yabancı oynamayımı biliosun lan karı gibi kaçarak bende oynarım
bu arada kendimi büyük görmüyorum
sadece dwarf diil bütün karakterlerle oynarım olm ben pro diilim ama oynarım :)
-
heheyt aslanım benim:D
kaçarak mı yine ben kaçarak oynuyorum sense ağlıyarak oynuyosun
ölmek üzereykende kaçmıcaksam ne zaman kaçıcam:D
sen ancak ağla yok yukarısı mega oldu yok şurası şöle oldu:D
-
wepla olsaydı gelirdim
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Katılmak isteyen çoğu kişinin wepla'da kullanıcısı bulunmadığından ve account alımı kapalı olduğundan eurobattle daha makul..
-
nooblar ayrı prolar ayrımı oynancak yoksa ortaya karısıkmı olcak
-
yaz beni de kara listeye
-
nedir bu dota açın yav biraz online oyunmu bende gelmek istiom :D
nasıl oluo işler anlatın rehber varsa verin
üyelik download fln varmı
-
bnide yazin benide:D cikani banlarim he BL kurdum dun herkesi banliyom cok guzel:D