Tahribat.Com Forum Yönetimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    Tahribat.Com Yönetimi"nin yapması gereken seviyeli, düzeyli tartışma yapılmasını sağlamaktır, yönetimde olduğu anlaşılan ir2"nin yaptığı gibi küfretmeye, seviyesizliğe,edepsizliğe yol açmak,davetiye çıkarmak olmamalıdır. Kilitlenen forumların açılması ve sadece düzeysiz, küfür ve hakaret dağarcığını kullananların engellenmesi suretiyle tartışmalara düzey getirilmesi daha doğru olacak kanısındayım.

ir2 bakın ne yazmış ;

topunun *mına koim

burda iki laf edince türkiyeyi kurtarıcak kodumunun...

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    burda kimse kimseyi zorla tutmuyo
    begenmeyen istedigi zaman gidebilir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    GLaDio senden de bu beklenirdi zaten, küfredelim ses çıkarmayın diyosun yani, öyle mi ?

Ayrıca burası sizin değil, kamuya açık bir site, buna uygun davranacaksınız. Bizim diyosanız, site girişine şifre koyun.

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MangonelHACK
    MangonelHACK's avatar
    Erkek
    bak gladioya fln laf etme

NE KADAR BİLİRSEN BİL, BİLDİĞİN SADECE KARŞIDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyHaNN
    AyHaNN's avatar
    Erkek
    cancanBey bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tahribat.Com Yönetimi"nin yapması gereken seviyeli, düzeyli tartışma yapılmasını sağlamaktır, yönetimde olduğu anlaşılan ir2"nin yaptığı gibi küfretmeye, seviyesizliğe,edepsizliğe yol açmak,davetiye çıkarmak olmamalıdır. Kilitlenen forumların açılması ve sadece düzeysiz, küfür ve hakaret dağarcığını kullananların engellenmesi suretiyle tartışmalara düzey getirilmesi daha doğru olacak kanısındayım.

ir2 bakın ne yazmış ;

topunun *mına koim

burda iki laf edince türkiyeyi kurtarıcak kodumunun...

-----------------------------

tek onun ettigi küfürümü gördün?
    baska küfürlerde gözünümü kapattin?

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    AyHaNN küfredilmesine karşıyım yazdıklarımı iyi ve tarafsız gözle okuduysan, herkes eder ama yönetim edemez. İmam-Cemaat meselesi. Seviye gelsin istiyorum, kötü bişey mi istiyorum yoksa ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    haddimemi bilmiyorum ama yine de cevap vereyim.Her insan hata yapabilir bu forum yöneticisi de olabilir sıradan bir üye de olabilir...Ve senin ricana gelirse yetkim olmasa bile kilitlenen konuların uzun bir süre açılmayacağını söyleyebilirim.Bir de o konuların kilitlenmesinin sebebi küfürden ziyade siteyi misyonunun dışına çıkartmasıdır...

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    NeCRoMaNCeR elbette her insan hata yapabilir, ben de zaten karşılık vermedim, parmaklarımı tutatn yok oysa. Söylediğim şu ; bu tip hatalar yapılmamalı, siteye zarar verir. Ve diyorum ki bırakın misyonu üyeler belirlesin, kim hangi konuda yazmak istiyosa yazsın, siz sadece düzey belirleyicisi olun, seviye getirin.Böyle yaparsanız Türkçe siteler içinde forum konusunda 1 numara olma yolunda ilerliyosunuz zaten ve bu hızla devam eder bu da Türk insanına hayırlı olur ve elbette sizede hayırlı olur.Kilitlemeniz bu hıza sekte vurur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    NeCRoMaNCeR o lafıda ir2 etmiş, benim lafım değil o, ben onun yazdıklarını pasteledim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    ozaman özür dilerim o mesajımı silinecek

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    Hassasiyetine teşekkürler NeCRoMaNCeR.

Toplam Hit: 3533 Toplam Mesaj: 14