Tahribat.Com Google A Savas Aciyor! Tahribat.Com Google Clicker...
-
olay budur......
=)
-
Helal be :D:D:D: yakışır
gelsin paralarrrrr
-
beyler bence bunu olay google turkiyeden çıkarmaya yarayacaktır defolun amerikan itleri solganıyla başlayalım :D
-
holy bilader bu konuda haklısın bi de hotmaile karşı savaş açsan tmm hackle artık şu hotmaili :))))))
-
uLen yaptıkları şey adiLik..
madem vermeyeceksiniz parayı niye daha önceden söylemediniz de bize tahribat.com un sağ tarafındaki o iğrençlikleri gösterttiniz. Ulan google alacağın olsun.
Evet sırf bu clicker için eski bilgisayarımı kurdum lan. Saldırıyo deli deli :)
zevkli oluyo hemde..
-
aynı işini yaptığım şerefsiz gibi işi yaptık 3 ay geceli gündüzlü parayı geçiktirdi şerefsiz...açlıktan ölecem :)...nese google yanlış yaptı :))
-
bazı sitelerde bunu gerçekten yapıyo google artışı gördümü atıyo banı ben ufak meblağlar aldım şimdiye kadar ama eskiden günlük 5 -7 dolar arası kazanırken şimdi 1.5 dolar zor kazanıyorum saoalsın holyone şimdi dayayalım bakalım günlük kaça vurdurcaz deneyenler yazsın artışları
-
Bildiğiniz gibi hacker yada lamer ne derseniz deyin önemi yok ,bu olayı sahiplenmeninde önemi yok. diğer bu tarz işlerle ilgilenen kaç site warsa onlarada yayılsın bu. iyi kötü üyeleri war ne kadar çok kişi yaparsa o kadar zarar görür. buda benim tavsiyem....
-
Malesef ben kullanamıyorum bunu çünkü router benimki. Keşke benim gibi bağlananlar için de program olsa.
-
bu arada dosya bozuk sanırım holy bi baksan iyi olur hojam
Toplam Hit: 35860 Toplam Mesaj: 86