Tahribat.Com Google A Savas Aciyor! Tahribat.Com Google Clicker...
-
1- itirafci.net i programı denerken yazmıştık aceleden o haliyle compile etmiş holy, full versionda düzeltir.
2- fake url kısmını kullanmak zorunda değilsin
3- bilgim yok o konuda.
4- programı kapatıp açınca yeniden yazman gerek malesef.
5- kullanma kılavuzuda full versionla birlikte hazırlanır adam proramı çok aceleyle yazdı hoş görün :)
6- hıyar
-
MartyN bunu yazdı:
1- itirafci.net i programı denerken yazmıştık aceleden o haliyle compile etmiş holy, full versionda düzeltir.
2- fake url kısmını kullanmak zorunda değilsin
3- bilgim yok o konuda.
4- programı kapatıp açınca yeniden yazman gerek malesef.
5- kullanma kılavuzuda full versionla birlikte hazırlanır adam proramı çok aceleyle yazdı hoş görün :)
6- hıyar
MartyN hasta kaldım son şıkkka :d "hıyar" :d zuhahah
-
kolpa lan bu makina kurduk usb modem bulduk düng eceden beri abanıos: ) hala 1 tık bile artmadı deli olcam:D
-
herkezin siki kadar artıyor olm : )) nicksiz sen boşuna kasma :)))))))))))))))))
-
Muhahah manyak biseymis :D Şu resmede bayıldım tbt google clickerden önce ve sonra var ya :))))
-
gazamız mubarek olsun dostlar.
-
uzun süre banlıydım neler olmus yaw ama tahribata destek nonstop dewam
-
tarikata faydası dokunsun diiye tıklıyoduk arada, boşa gitti demek hepsi. adi google.
-
Kullanamasamda tepkiye devam...Saygılar...
-
https://www.google.com/adsense/localized-terms
madde 11 e baktığımızda,google'dan hesabınızın fesh edilmesi durumunda o ana kadar biriken (10doların altındaki meblalar hariç) paranızı göndereceği söyleniyor.Yalnızca programda hile yapılması durumlarında paranın ödenmeyeceğinden bahsediliyor.Yani buranın bir hack sitesi olması ve bunu sonradan fark etmeleri önemli değil size parayı öderler çünkü programa alınırken başta zaten araştırılıp alınıyorsunuz 2 şekildede google hata yapmış demektir ve gene parayı ödemek zorundalar.Ödememişlerse adsense-tr ye güzel bir dille "sizi mahkemeye veririm ödeyin hemen" mesajını içeren bir mail atarsanız paranızı alırsınız.
Google a savaş açmaya gerek yok google hepimizin google ı sevelim.