folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     xursi sağolsun

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Yıl 2004 falan. tahribat'ın ahmetdeniz.org'a koyduğu andaki indexe rastlamıştım ordan tanıştık :F
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Tarihi htrlamıyorum ama bi arkadaşım üye olmuştu bnde peşine üye olmaya çlşmıştım aq üyelik kapalıydı.Snra onun üyeliiini alıp şifre değiştirip kullanmaya başlamıştım:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal3460
    Fatal3460's avatar
    Erkek

2005'de Tanımısdım burayı Cıgıcıgı Sayesınde sanırsaım tam anımsayamıyorum Programlar felan ısımee yarayan bıse varmı dıee gırmısdım ole takıldım bı nıck aldım aldıgım nıck'ın sıfresınıde maılınıde unuttum halaa aktıf duruo nıck :) ama Sıfresı yok :) Öleece kaldım o gun bugundur nıck'le veyaa nıck'sız gırıp hergun aralıksız takıp ederım yazılan herseyı okurum yorumum fazla yokdur bı katkımda hıc olmamısdır sadece faydalanırım :)

Üç Nokta
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    Mahalle Baskısı

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim üyelik baya eski olduğu için ne zaman üye olduğumu bile hatırlamıyorm :D

aynen bende hatıralmıyorum :bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz filim gibib biraz :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Fatal3460 bunu yazdı:

2005'de Tanımısdım burayı Cıgıcıgı Sayesınde sanırsaım tam anımsayamıyorum Programlar felan ısımee yarayan bıse varmı dıee gırmısdım ole takıldım bı nıck aldım aldıgım nıck'ın sıfresınıde maılınıde unuttum halaa aktıf duruo nıck :) ama Sıfresı yok :) Öleece kaldım o gun bugundur nıck'le veyaa nıck'sız gırıp hergun aralıksız takıp ederım yazılan herseyı okurum yorumum fazla yokdur bı katkımda hıc olmamısdır sadece faydalanırım :)

reneden rica etsen belki o eski hesabi verabilir tabi senin oldugunu kanıtlarsan :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:
    Creator vardı bilmem bilirmisiniz onun sayesinde tanıştım tbt ile dediki bak çok deli adamlar var holyone süper programcıdır rene donanımda bir numaradır dedi girelim dedik bişiler kaparız sonra ortam sardı hep takıldık sonrada ilkin(ir) admin olduğu zamanlarda tahri keyi vermişti bana işte böyle tanıştık tbt ile :)

aynen bana da creator yani can tavsiye etmişti şiddetle.

sene 2005 di o zaman bi temmuz akşamıydı :) 

hala görüşürüz creatorla, saolsun. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

f1kr3t buraya girip girip duruodu

bi ara girdim üye olamadım sonra çömez oldum şimdilik....

10 sn sonra;

aha çömezlikten kurtulmuş (h) :P

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

bi gün kafam allak bullaktı  o zmnlar hep takıldıgım belli bir yerde yoktu googleye  kafama ne eserse yazıyodum ne cıkarsa giriyodum 
    ondan sonracıgıma bisey yazdım unuttujm ama ne yazdıgımı baktım tahribata girmişim biraz gezdim dolastım hosuma gitti baglandım

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
Toplam Hit: 13143 Toplam Mesaj: 95