Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?
-
xursi sağolsun
-
Yıl 2004 falan. tahribat'ın ahmetdeniz.org'a koyduğu andaki indexe rastlamıştım ordan tanıştık :F
-
Tarihi htrlamıyorum ama bi arkadaşım üye olmuştu bnde peşine üye olmaya çlşmıştım aq üyelik kapalıydı.Snra onun üyeliiini alıp şifre değiştirip kullanmaya başlamıştım:D
-
2005'de Tanımısdım burayı Cıgıcıgı Sayesınde sanırsaım tam anımsayamıyorum Programlar felan ısımee yarayan bıse varmı dıee gırmısdım ole takıldım bı nıck aldım aldıgım nıck'ın sıfresınıde maılınıde unuttum halaa aktıf duruo nıck :) ama Sıfresı yok :) Öleece kaldım o gun bugundur nıck'le veyaa nıck'sız gırıp hergun aralıksız takıp ederım yazılan herseyı okurum yorumum fazla yokdur bı katkımda hıc olmamısdır sadece faydalanırım :)
-
Mahalle Baskısı
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
benim üyelik baya eski olduğu için ne zaman üye olduğumu bile hatırlamıyorm :D
-----------------------------aynen bende hatıralmıyorum :bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz filim gibib biraz :D
-
Fatal3460 bunu yazdı:
-----------------------------2005'de Tanımısdım burayı Cıgıcıgı Sayesınde sanırsaım tam anımsayamıyorum Programlar felan ısımee yarayan bıse varmı dıee gırmısdım ole takıldım bı nıck aldım aldıgım nıck'ın sıfresınıde maılınıde unuttum halaa aktıf duruo nıck :) ama Sıfresı yok :) Öleece kaldım o gun bugundur nıck'le veyaa nıck'sız gırıp hergun aralıksız takıp ederım yazılan herseyı okurum yorumum fazla yokdur bı katkımda hıc olmamısdır sadece faydalanırım :)
-----------------------------reneden rica etsen belki o eski hesabi verabilir tabi senin oldugunu kanıtlarsan :)
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------
Creator vardı bilmem bilirmisiniz onun sayesinde tanıştım tbt ile dediki bak çok deli adamlar var holyone süper programcıdır rene donanımda bir numaradır dedi girelim dedik bişiler kaparız sonra ortam sardı hep takıldık sonrada ilkin(ir) admin olduğu zamanlarda tahri keyi vermişti bana işte böyle tanıştık tbt ile :)
-----------------------------aynen bana da creator yani can tavsiye etmişti şiddetle.
sene 2005 di o zaman bi temmuz akşamıydı :)
hala görüşürüz creatorla, saolsun.
-
f1kr3t buraya girip girip duruodu
bi ara girdim üye olamadım sonra çömez oldum şimdilik....
10 sn sonra;
aha çömezlikten kurtulmuş (h) :P
-
bi gün kafam allak bullaktı o zmnlar hep takıldıgım belli bir yerde yoktu googleye kafama ne eserse yazıyodum ne cıkarsa giriyodum
ondan sonracıgıma bisey yazdım unuttujm ama ne yazdıgımı baktım tahribata girmişim biraz gezdim dolastım hosuma gitti baglandım