folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim tanışmam "Banu Alkan gerçek ses" adlı mp3 üzerinde geçen www.tahribat.com bandıyla oldu.Winampta bir akrabamın

bilgisayarında görmüştüm bunu.Bu aklımın bir köşesindeyken siteye girdim , sırf onu aramak için buldum indirdim.Lakin sırf girebilmek için 146 bağlamıştım.

İnternet ateşiyle kavrulup faturaya 128 lira gelmesine sebep olmuştum. Üye müye oldum mu tam hatırlamıyorum , lakin daha eski üyeliğimde vardı.Hiç mesaj

yazmamışımdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok eskiden üye olmuştum ben. valla güzel bi siteydi. o zamanlar cigi cigi ve tahribat çok ünlüydü :)

daha tam yapılanma zamanlaydı. süpperötesi özgün ve orjinal ötesi bi site.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Evet bende cigicigiden görüp gelmiştim :) Hatta tahri-key zamanında deca abim vermişti galiba x)

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek
    Arkadaş davetiye yolladı ben  katıldım bu aileye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    hiperturk.com mu ne bir warez site warı orda ban yiyen birinin imza da wardı :D

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    cigicigi deydim.bi linkemi tıkladım nasıl olduysa tahribat geldi o gün bu gün cigicigi yide bıraktım :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    bizim sınıfta bi çocuk vardı. tahribat.com diye bi site var admini bilecikli demişti. hatta hamamın oraya www.tahribat.com yazmış demişti. ben de dedim neymiş bu tahribat.com girdim o zmn üyelik kapalıydı. soradan üyelik açılınca üye oldum. öylle :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    ben tvde duymuştum herhalde yaa yanlış hatırlamıosam :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    benim üyelik baya eski olduğu için ne zaman üye olduğumu bile hatırlamıyorm :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

yağmurlu bir akşam(hele böle çisil çisil)

şömine(hele böle ılık ılık)

elimde kadeh ve içinde kırmızı şarap(hele böle kımıl kımıl-günah lan içme)

önümde bir tabak biftek(hele böle sosyete tipli bişi)

-------gizli reklam------

27.kare(telekoma kafam)28.kare(her yere giren fiş reklamı)1.kare(reklamın Başı)

-------gizli reklam------

sonra masanın üstünde fx5200 ekran kartlı(hala kullanıyorum an itibariyle anaartımda üretilmio kaç yıldır 10 yıl sonra antika olarak satcam) bilgisayarım vasıtası ile(tabi monitörde yardımcı burda ama olay fx5200 de) ve 4 adet mermi resmiyle buluştuk sağ yanında tahribat.com yazıyodu mermilerin.gerçi ben adres çubuğundan buranın tahribat.com olduğunu anlamıştım

(özeleştiri: ama ciginin alienine hastaydım(alianware firmasından çalmışlar galpa alianware firmasınınkine hala hastayım o nasıl bi kasa tasarımı lan insafsızlar)

Hoşgörü
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    savsak.com daydım. bi mail geldi site sahimi ejderin mail içeriğini falan yollamışlar :D bende o mailimdeki tahribat bağlantısıyla girdim buraya giriş o giriş. savsağı da bıraktım ondan sonra ..

///______________
Toplam Hit: 11801 Toplam Mesaj: 95