Tahribat.Com İle Tanışmanız Nasıl Oldu?
-
Benim tanışmam "Banu Alkan gerçek ses" adlı mp3 üzerinde geçen www.tahribat.com bandıyla oldu.Winampta bir akrabamın
bilgisayarında görmüştüm bunu.Bu aklımın bir köşesindeyken siteye girdim , sırf onu aramak için buldum indirdim.Lakin sırf girebilmek için 146 bağlamıştım.
İnternet ateşiyle kavrulup faturaya 128 lira gelmesine sebep olmuştum. Üye müye oldum mu tam hatırlamıyorum , lakin daha eski üyeliğimde vardı.Hiç mesaj
yazmamışımdır.
-
çok eskiden üye olmuştum ben. valla güzel bi siteydi. o zamanlar cigi cigi ve tahribat çok ünlüydü :)
daha tam yapılanma zamanlaydı. süpperötesi özgün ve orjinal ötesi bi site.
-
Evet bende cigicigiden görüp gelmiştim :) Hatta tahri-key zamanında deca abim vermişti galiba x)
-
Arkadaş davetiye yolladı ben katıldım bu aileye
-
hiperturk.com mu ne bir warez site warı orda ban yiyen birinin imza da wardı :D
-
cigicigi deydim.bi linkemi tıkladım nasıl olduysa tahribat geldi o gün bu gün cigicigi yide bıraktım :D
-
bizim sınıfta bi çocuk vardı. tahribat.com diye bi site var admini bilecikli demişti. hatta hamamın oraya www.tahribat.com yazmış demişti. ben de dedim neymiş bu tahribat.com girdim o zmn üyelik kapalıydı. soradan üyelik açılınca üye oldum. öylle :)
-
ben tvde duymuştum herhalde yaa yanlış hatırlamıosam :)
-
benim üyelik baya eski olduğu için ne zaman üye olduğumu bile hatırlamıyorm :D
-
yağmurlu bir akşam(hele böle çisil çisil)
şömine(hele böle ılık ılık)
elimde kadeh ve içinde kırmızı şarap(hele böle kımıl kımıl-günah lan içme)
önümde bir tabak biftek(hele böle sosyete tipli bişi)
-------gizli reklam------
27.kare(telekoma kafam)28.kare(her yere giren fiş reklamı)1.kare(reklamın Başı)
-------gizli reklam------
sonra masanın üstünde fx5200 ekran kartlı(hala kullanıyorum an itibariyle anaartımda üretilmio kaç yıldır 10 yıl sonra antika olarak satcam) bilgisayarım vasıtası ile(tabi monitörde yardımcı burda ama olay fx5200 de) ve 4 adet mermi resmiyle buluştuk sağ yanında tahribat.com yazıyodu mermilerin.gerçi ben adres çubuğundan buranın tahribat.com olduğunu anlamıştım
(özeleştiri: ama ciginin alienine hastaydım(alianware firmasından çalmışlar galpa alianware firmasınınkine hala hastayım o nasıl bi kasa tasarımı lan insafsızlar)
-
savsak.com daydım. bi mail geldi site sahimi ejderin mail içeriğini falan yollamışlar :D bende o mailimdeki tahribat bağlantısıyla girdim buraya giriş o giriş. savsağı da bıraktım ondan sonra ..