Tahribat.Com İos Ve Android Uygulaması
-
Bence ekstra is mobil uygulama tbt icin. Twitterdan felan daha cok tbt ye giriyorum gun icinde, mobilden girdigim zamanlarda (mesela su an) ne bi yeri kayiyo ne de kullanmasi zor oluyo, gayet kullanisli oluyo mobilde de. Kaldi ki benim/senin yazacagin koda holy&rene niye guvensin sahsen ben guvenmezfim :)
-
Api olmadan cok kullanışlı olmaz. Zaten sayfa mobil browserda gayet rahat kullanılıyor bence gerek yok
-
tapatalk'a entegre edilirse gayet yeterli olur, zoomlayip bakmak can sikici biraz
-
tosun bunu yazdı
yazıklar olsun.
cosmic nerdesin la hani bişeler kurcalıyodun nolduvalla başladım bir kısmınıda yaptım ama her şeyi satır satır parse ede ede uğraştığım için vakit alıyor ve şu sıralar işten güçten kafamı kaldıramıyorum
-
Cosmic bunu yazdıtosun bunu yazdı
yazıklar olsun.
cosmic nerdesin la hani bişeler kurcalıyodun nolduvalla başladım bir kısmınıda yaptım ama her şeyi satır satır parse ede ede uğraştığım için vakit alıyor ve şu sıralar işten güçten kafamı kaldıramıyorum
Ios icin yazacagin uygulamayi iphone 5 icin optimize etmeyi unutma :)
-
Cosmic bunu yazdıtosun bunu yazdı
yazıklar olsun.
Şimdilik boş adam işiymiş gibi görünüyor
-
Yazılımı Holy veya Rene dışında biri yaparsa login olma vs gibi işlemleri yapamayacak. Konuya cevap yazamayacak hatta ve hatta gizli konuları okuyamayacaksınız. Bu dediğiniz olayı yönetim yapabilir. Ayrıca işin ehli adamlar yapmalı ki yazılımları kullanarak sikertme olmasın sitede.
-
Apple Developer lisansım var, uygulamayı yapan olursa ücretsiz ekleyebilirim.
-
7-19 bunu yazdı
tapatalk'a entegre edilirse gayet yeterli olur, zoomlayip bakmak can sikici biraz
Yetkili abiler konuyu gorurse bi incelesinler bakalim
-
cosmic ile bi ara rene ve holye söyledik. api desteği olsun dedik. olmaz uğraşamayız zaman yok dediler. öyle kaldı uygulama :) yoksa bi iphone uygulaması yapıcaktım.
html parse işi yalan iş, xpath ile yapmak göründüğünden daha zor ve zahmetli ve patlama riskide çok. en iyisi browser ile takılmak :D