Tahribat.Com Ödüllü Twitter Background Yarışması [Sonuçlandı!]
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------ıyı oldu background'a resım koydugum zaman kımısı ıcerde kalıyo resmın ıstedıgım kısmı dısarda kalıyo fılan ayarlayamıyorum çözünürlüğünü bilsem yapcam bişiler.
yanı mesela sırtım duvara dayalı guzel bı fotoraf dusunsek bunu twıtter'ın sol kısmına gore ayarlayabılsem ps uzerınden ama nafile . bilmiyorum bırı öretsin sevap kazansın cok fis :D
-----------------------------
http://a0.twimg.com/profile_background_images/163812539/TTNET-AS-New-Twitter_1280x800.jpg -
Hakketen oturmuyor kaça kaç pixel yapıcağımızı bilsek daha iyi olacak yoksa ekrandan ekrana farklımı görünüyor nasıl oluyor ?
-
Önerilere göre düzenlenmiştir . Stabildir.
-
JackDaniels bunu yazdı:
Benden böyle birşey çıktı . Daha iyisi yapılana kadar en iyi bu :D
-----------------------------sen bundan daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ;)
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------sen bundan daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ;)
Bende öyle dedim zaten :D daha iyisi yapılana kadar -
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------hocam twitter adresini sil ordan :) çünkü zaten tvitter adresini bilmeyen o sayfayı göremez saçma olmuş sanki hem yer açılır
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------hocam twitter adresini sil ordan :) çünkü zaten tvitter adresini bilmeyen o sayfayı göremez saçma olmuş sanki hem yer açılır
+.Facebookuda url olarak guzel bı fontla koyman daha hos olur ya da logo yerıne ikon olsa daha da guzel gozukur. -
SUPERBICO bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
+.Facebookuda url olarak guzel bı fontla koyman daha hos olur ya da logo yerıne ikon olsa daha da guzel gozukur.
-----------------------------Evet katılıyorum.
-
edit:
-
JackDaniels bunu yazdı:
Önerilere göre düzenlenmiştir . Stabildir.
@JackDaniels, çözünürlük faktörünü göz önüne kattın mı? Sağ tarafa yazı yazman saçma olur çünkü çözünürlük büyüyünce o içeri kaçacaktır. Küçülünce de en sağa kaçacaktır. Yanlış mıyım?