Tahribat.Com Sakarya İftar Toplaşması
-
Nerde olacak nolacak bilinmiyo şuan, pideleri alıp kentparka gidebiliriz güzel oluyo, ordanda atalaya
geçeriz.
Gelenler: Ben,ajan,sir,
Çevre illerden gelmek isteyen olursa bekleriz agırlarız falan. -
dün döndün bilecik'e, şimdi mi söylenir :-/
-
hezarfen bunu yazdı
dün döndün bilecik'e, şimdi mi söylenir :-/
Ajan şimdi aradın başkan kop gel cuma -
Beni kabul edermisiniz hendek'liyim :D
-
Peroksit bunu yazdı
bu sene sakarya gelıcemde aslında gelsemmi hem görmüş olurum sabah binerim istanbul kac saat çeker 2 saat çekermi akşamda dönerim?
-
Peroksit bunu yazdı
sen yeterki gel ;) ewet kent park uyar kavun karpuz peynir kola pide vb şeyler olabilir.
smirnoff oruçluyken aklına gelmemiş heralde :D cuma akşamına yapacaz iftarı. okanı da yaz hacı aradım onu geliyo.
@piskopati_x
hafız gel tabiki ama iftar buluşması yapacaz. otobüsle 1:45 sürüyodu. köprü trafiği filan geçe kalabiliten yüksek.
-
Smirnoff bunu yazdı
Nerde olacak nolacak bilinmiyo şuan, pideleri alıp kentparka gidebiliriz güzel oluyo, ordanda atalaya
geçeriz.
Gelenler: Ben,ajan,sir,
Çevre illerden gelmek isteyen olursa bekleriz agırlarız falan."ordanda atalaya " kısmını "ordanda antalyaya" oalrak okudum, napıyo la bunlar sakaryadan antalya ya gçeilir mi ne alaka diye düşünmekteydim :d
-
ajan1111 bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
sen yeterki gel ;) ewet kent park uyar kavun karpuz peynir kola pide vb şeyler olabilir.
smirnoff oruçluyken aklına gelmemiş heralde :D cuma akşamına yapacaz iftarı. okanı da yaz hacı aradım onu geliyo.
@piskopati_x
hafız gel tabiki ama iftar buluşması yapacaz. otobüsle 1:45 sürüyodu. köprü trafiği filan geçe kalabiliten yüksek.
Gelirdim vallaha hendek tarafında olsamda memleket orası ama bayadır gidemiyorum hocam :D yazma sebebimde :D görsünler adapazarlıları müritler iyi bellesinler yamuk yapmasınlar diyeydi :D
piskopati_x : istanbulun neresinden gittiğine bağlı hocam anadolu yakasından biryerden gidersen pendik tarafından mesela 2.5 - 3 saat sürüyordu sanırım avrupa yakasından 6 saatte gittiğimi biliyorum bayramdı ama ozaman :D ( tabi benim gittiğim yer hendek oda var)
Peroksit tarafından 08/Ağu/12 16:21 tarihinde düzenlenmiştir -
41 derece sıcaklık var dışarıda beynim reçel oldu yazmayı unuttum, Cuma günü buluşma.
-
cuma benim okuldan arkadaşlarla buluşma var yoksa gelirdim :S
-
Hey gözünü sevdiğim Sakarya'sı,ne vakit tekrar gelmek mümkün olur bilemem,ama iftar dedin buluşma dedin,yaramı deştin :-)