Tahribat.Com Un Duyarlı Üyelerine...!!!
-
geçmişte enayilige varan yardımseverliklerimiz yuzunden bu durumdayız zaten.arap dunyasından tık yok,bizim sevdalılar zıplar onde gider.ulan adam olsunlarda birbirlerini tutsunlar yeter be.
-
en çok para araplarda bakın arap ı ter çevir :D para
-
:))
-
peki biz yardım edicez de o a.q suudi kralı bok gibi para içinde nie yardım etmio hem de aynı ırk bunlar ya önce birbirini tutmayı ogrensinler be bırakın bu işleri
-
yardım edip etmediğini nereden biliyorsun ki arkadaşım?24 saat onla mı birliktesin?Ortadoğu stratejistimisin?Ne verirsen elinle o gelir seninle...
Sanki ben burda yardım etmezseniz Allah belanızı versin gibisinden bir şey söylemişim gibi bir savunma içine girdiniz...
İmkanı olanları yönlendirmeye çalıştım,olay budur...Vermezsen Verme -
valla ha krathta doru söLüor o aracı oLmş Allah ondan razı olsun..
müsLüman kardeşLerimizede yardımcı olsun..
abd , ingiltere ve özellklte israiLinde beLasını versin..
Amin.. -
aha guck mal bozcan ist hier,wie laufts?:)
dooru, karatahta bi girisim yapmis,isteyen eder isteyen yardım eder etmez benim kendi fikrim:hic zikimde diil,dinsizin hakkından imansız gelir. -
Başımıza ne geliyorsa iyi niyetten gelir bu iyi niyet genlerimizden mi geliyor nedir? Bugün yardım edersin yarın savaş bizim kapımıza dayanır karınları tok olur inan böyle bir topic açmaya lüzum görmezler bile hatta ve hatta bizim düşman bellediklerimize yataklık ederler üstüne. Eğer paran varsa ülken için harca doğuda şehit olanlar senin benim için öluyorlar. Din kardeşliği kutsal toprak bunlar geride kaldı. Ayrıca arkadaşların dedikleri ne katılıyorum burda 20-30 ytl ile bir ay idare etmeye çalışan insanlar da var. Okuma yazmadan mahrum kalıp çok bişey görmüşçesine dağa kaçan insanlar da var. Bunların önüne geç. Karınlarını doyur , üstlerini giydir. Beyinleri yıkanmadan önce sen onların beyinlerini vatan millet sevgisiylee yıka(buna böyle denmez ama). Bunlarla uğraşırken bide oraya para göndermek son sıralardan bize düşer diye düşünüyorum.
-
sacrifice,senin mantığına göre zamanında bir gemiyle Yahudileri zulümden kurtaran Osmanlı da hata yaptı,öyle mi?
İyiliklerin karşılığını hep bu dünyada bekliyorsan doğru bir mantık -
Ve şimdi o yahudilerin torunları dünya siyasetine yön veriyorlar...
Toplam Hit: 6399 Toplam Mesaj: 43