folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Un Duyarlı Üyelerine...!!!

Tahribat.Com Un Duyarlı Üyelerine...!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ulkesi icin savasmayana paramı vericem?? lubnanın 60.000 mevcutlu abd ve fransız muhimmatlı ordusu var peki nerede bu ordu??ben hemen soliyeyim herzaman oldugu gibi savas cıktıgında kacmakta bu araplar okdar serefsiz iste savas cıkar ordu kacar sonra ondan bundan dilenir yardım edin diye kurtarın bizi diye vatanı icin savasmaktan aciz vede en onemlisi benim milletime kast etmis birine bırak yardımı elimden gelse 2fuze de ben atarım

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    bırakın arapları kendimize bakak

+3243
    dkn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Lübnanın 60000 kişilik ordusu yok,son işgalden sonra askeri kanadı sadece hizbullah temsil etti,resmi olarak Lübnanın sadece 200 kişilik tören kıtası var,bilmeden sallama...
    Neyse Arkadaşlar;
    Hay Allah belamı versin benim ya,ne kadar kötü bişi yapmışım,yardım edebilecek kişileri yönlendirmekle dimi...Bize nesi...Vur İsrail Vur,zaten Araplar zamanında yanlış yapmış bize,vur İsrail Ölsün bebekler,bize ne!!!

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya bırakın onlar zamanında bizi sattı şimdide biz onları satıyoruz olay bu kadar basit.Gitsin suudi arabistan yardım etsin o kadar paraları var.Adam gibi ülkelerini korumasınlar işte böyle olurlar.Amerikalıları alkışlayarak soktular.İsraile doğru düzgün karşı koymadılar.Haliyle aklını kullanan kazandı.İsrail zaten küçük bir ülke.Amerika olayı zaten tam bir rezillik adam dünyanın öbür ucundan üç beş gemiyle taşıdığı askerle koskoca ülkeyi işgal etti.Nerede bu ülkenin vatandaşları.10.000-20.000 kişiyle Irak'ı aldı adamlar..

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gXgX
    gXgX's avatar
    Erkek
    Sen ne yaparsan yap sonuç değişmez a.q
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elektra
    elektra's avatar
    Dişi
    arkadaşlar bu paralar lubnana yada fılıstıne gıtmıyoo bızı somuren ve pkk ve abd ye gıdıyoo ne mutlu kı yınede bızler lublana ve fılıstıne sahıp cıkıyoz ya basımızdakıler gıde gıde ısraıle sahıp cıkıyo keske lubnan ve fılıstınegıtcegını bılsem seveseve verırım ılla yardım etmek ıstıyosanız MUSTAFA KEMAL ATATÜRK askerlerıne verırım daha ıyı kı verceksenız kendı elınızle verın

ben elektra deil Gevher"im
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    millet savaş sona erdi BM lübnana 15000 asker yollucak bunların 1000 ile 5000i mehmetçik olacakmış gene bir sürü şehit wereceğiz kesin:(

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    dkn dostuma katılıyorum. Ayrıca arkadaşın vermiş olduğu hesap numaraları kızılay dışında(o da şüpheli) pek güvenilir derneklere ait değil. bu dernekler ufacık çocukları sözde okutmak bahanesiyle alıp, beyinlerini çamaşır suyuyla yıkayıp, güneşte kurutan zihniyetin pragmatik yağdanlıkları. Bunlar oralara yardım filan yapmaz. bu paralar amerikan uşaklığı yapan okullarına gider. yardım yapsalar dahi yardım Türklerden geliyor demezler. sanki yardımı efendileri yapıyormuş gibi gösterirler. "Bu zihniyet hala neyin savaşını veriyor anlamak imkansız. Büyük yalanlarını ortaya çıkardırlar. Takke düştü kel göründü. Bu dünyayı artık kimse ortaçağ karanlığına geri götüremez." Lübnanı yakıp yıkan israile en büyük destek ABD'den. ama okullarında amerikan uşaklığı yapan zihniyet israil karşıtlığı yapıyor. buna efendileri bile güler. Bu yardımlar samimi olsa ABD hala kendi vatanında aleyhtarlarının durmasına izin verirmi? kimse bu hesaplara para yardımı yapmasın. İlla yardım yapacak varsa Mehmetçik Vakfına yardım yapsın.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    yaw işte hitler büyük adammış da kıymetini bilmemişler.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
Toplam Hit: 6893 Toplam Mesaj: 43