Tahribat.Com Un Duyarlı Üyelerine...!!!
-
ulkesi icin savasmayana paramı vericem?? lubnanın 60.000 mevcutlu abd ve fransız muhimmatlı ordusu var peki nerede bu ordu??ben hemen soliyeyim herzaman oldugu gibi savas cıktıgında kacmakta bu araplar okdar serefsiz iste savas cıkar ordu kacar sonra ondan bundan dilenir yardım edin diye kurtarın bizi diye vatanı icin savasmaktan aciz vede en onemlisi benim milletime kast etmis birine bırak yardımı elimden gelse 2fuze de ben atarım
-
bırakın arapları kendimize bakak
+3243
dkn -
Lübnanın 60000 kişilik ordusu yok,son işgalden sonra askeri kanadı sadece hizbullah temsil etti,resmi olarak Lübnanın sadece 200 kişilik tören kıtası var,bilmeden sallama...
Neyse Arkadaşlar;
Hay Allah belamı versin benim ya,ne kadar kötü bişi yapmışım,yardım edebilecek kişileri yönlendirmekle dimi...Bize nesi...Vur İsrail Vur,zaten Araplar zamanında yanlış yapmış bize,vur İsrail Ölsün bebekler,bize ne!!! -
Ya bırakın onlar zamanında bizi sattı şimdide biz onları satıyoruz olay bu kadar basit.Gitsin suudi arabistan yardım etsin o kadar paraları var.Adam gibi ülkelerini korumasınlar işte böyle olurlar.Amerikalıları alkışlayarak soktular.İsraile doğru düzgün karşı koymadılar.Haliyle aklını kullanan kazandı.İsrail zaten küçük bir ülke.Amerika olayı zaten tam bir rezillik adam dünyanın öbür ucundan üç beş gemiyle taşıdığı askerle koskoca ülkeyi işgal etti.Nerede bu ülkenin vatandaşları.10.000-20.000 kişiyle Irak'ı aldı adamlar..
-
Sen ne yaparsan yap sonuç değişmez a.q
-
arkadaşlar bu paralar lubnana yada fılıstıne gıtmıyoo bızı somuren ve pkk ve abd ye gıdıyoo ne mutlu kı yınede bızler lublana ve fılıstıne sahıp cıkıyoz ya basımızdakıler gıde gıde ısraıle sahıp cıkıyo keske lubnan ve fılıstınegıtcegını bılsem seveseve verırım ılla yardım etmek ıstıyosanız MUSTAFA KEMAL ATATÜRK askerlerıne verırım daha ıyı kı verceksenız kendı elınızle verın
-
millet savaş sona erdi BM lübnana 15000 asker yollucak bunların 1000 ile 5000i mehmetçik olacakmış gene bir sürü şehit wereceğiz kesin:(
-
-
dkn dostuma katılıyorum. Ayrıca arkadaşın vermiş olduğu hesap numaraları kızılay dışında(o da şüpheli) pek güvenilir derneklere ait değil. bu dernekler ufacık çocukları sözde okutmak bahanesiyle alıp, beyinlerini çamaşır suyuyla yıkayıp, güneşte kurutan zihniyetin pragmatik yağdanlıkları. Bunlar oralara yardım filan yapmaz. bu paralar amerikan uşaklığı yapan okullarına gider. yardım yapsalar dahi yardım Türklerden geliyor demezler. sanki yardımı efendileri yapıyormuş gibi gösterirler. "Bu zihniyet hala neyin savaşını veriyor anlamak imkansız. Büyük yalanlarını ortaya çıkardırlar. Takke düştü kel göründü. Bu dünyayı artık kimse ortaçağ karanlığına geri götüremez." Lübnanı yakıp yıkan israile en büyük destek ABD'den. ama okullarında amerikan uşaklığı yapan zihniyet israil karşıtlığı yapıyor. buna efendileri bile güler. Bu yardımlar samimi olsa ABD hala kendi vatanında aleyhtarlarının durmasına izin verirmi? kimse bu hesaplara para yardımı yapmasın. İlla yardım yapacak varsa Mehmetçik Vakfına yardım yapsın.
-
yaw işte hitler büyük adammış da kıymetini bilmemişler.
Toplam Hit: 6893 Toplam Mesaj: 43