Tahribat.Com"A Mahkeme Kararı
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------tamam anladık isko mal da abicim onun cd lerine 150 ytl verenler bana göre malın daha bi önde koşanıdır ki bana 150 ytl verse açmaya tenezzül etmem.
-----------------------------Bence uyanığın önde gideni düşünsene o cdlerden 1000 adet sattığını :):)
-
mallıkta sınır tanımayan adam isko :)))
-
yazık lan öle demeyin, allah kimseyi böyle kıtlığı ile intiham etmesin... ( :
-
"demir adamları deliye çevirmişsin gelip buraya küfür ettiklerine göre
adamları kahırdan öldüreceksin. Çoğu ne olduğunu bile anlayamamış
tahribat.com ve cyber-warrior.org iskorpitx in yarım saat içinde 43.000 web sitesini hacklediği tokat delisi yaptığımız GoDaddy hostingdeler. cyber-warrior org belirtilen dns lerden açıldığında mahkeme kararı ibaresi yok da neden tahribat.com da bu ibare var?bi ark gösterdi msn den linki.bi açayip bakayim dedim . sadece bu değil diğerlerininde mal olduğunu anladım şimdi.way be harbi yazık .
-
Tavla oynarken puanlarımı çaldılar kurcalarken hacker oldum
-
Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş..
-
ya arkadaşalr ben çok iradeli biriyim ve bu konuyu gördüm yazı yazmamaya gerek verdim ama tutamıyom kendimi aq malı madafaka :@ o isoyu heykırlandı 13 / 15 yaşındaki çocujlara heykrıım diyip site heykırlıyo bu sitesini alınır elinden mal aq paint heykırı
-
Öyle demeyin arkadaşlar , hanginiz Paintle site hackleyebildiniz şimdiye kadar ?
Adam balık malık ama Paintle site haykleyebiliyo ,
Hemen mavidenize üye olup öğrenmek lazım panitle site hacklemesini :))
Cd lerinde var mıdır acep PaintHack programı ?
-
heheeheee cok guldum yerlere yattım dogrusu :D
buda iskonun milli olmadan aldıgı adres
mavi1.blogcu.com :D:D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Eziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
Paintte mahkeme kararı yapmış mal :D
-----------------------------Paint kullanabilirmiki :|