Tahribat.Com"A Mahkeme Kararı
-
ayy biraz dolaştım tahribata laf atıyorlar .Zoneh larını buldum
holy-bilmemne.bilmemne.host.com
Off ne ezik kişi bunlar ya.
-
Adamlara ezik demeyin en azından paint kullanmasını biliyolar..:):) uhahha
Bu da ilk mesaım hayırlı ugurlu olsun müridler.
-
Önce küfürü yasakla ardından bu konuyu aç :) olcak işmi şimdi bu :)))
-
iyi ya bayagı gelısme war en azından paintte yazı yazmayı ogrenmısler...ezikler
alalalala
-
gucune kuvvetine ve kudretine sorgu sual olmayan allahim... bunlari yarattin neden takip edecek birileri yok ? neden boyle bu insanlar ? neden neden neden ne... ? tahribat kapatilmis.. hmmm... tahribati kapatmak icin sag tikla sol tikla ip degis sunu yaz bunu yaz ok de uygula de explorer ac sunu yaz bunu yaz birde tahribat i yaz bak nasil kapanmis ? :) ulan o kadar yaziyi yazipta site kapatacagina gel explorer a www.tahribat.com yazda o yaziyi cikart. hufh daraldim valla ya. bu zamana kadar bu isko icin cok az post atmisimdir. bu attigim postta herhalde 3 yil post atmama engel olur. insallah birdahaki postum isko geberdigi zaman "mezarina sicayim isko" seklinde olur.... amin!
-
abi hiç bişi demiyorum ben yaa bu kadar beyinsizlik olmaz bunlara verilecek en güzel cvp aşşağıda
-
eziklik diz boyu acıyalım beyler adamlar kendini tatmin etmeye çalışıyor
-
xzadx yazdı:Bu Ugraştırır önemli olan bunları yapmadıgımızda erişimin yasak olması
İyi Çalışmlar__________________________________________mal yav , üstteki saz arkadaşının biri durumu çakmış, alttaki salak da bozuntuya vermemek için muhalefet olma diyor. bunların tek amacı tahribatın psikolojisini bozmak, alet olmayalım :Disko gitsin torunlarıyla uğraşsın amk. bu adam emekli olmadımı? -
Öff .. Bunların hepsi mozamin yha :) çok ezikler hani hack ten fln fazla çakmam ama sitenin tasarımı bile kendini ele verio zaten .. Nyse laf atmaya değmez bile bizi bilen bilir bilmeyense imrenir ..
-
ezik ibneler