Tahribattan Önemli Bir İstek
-
okuyanlara başta komik gelebilri ama benim arkadaslarım ve ailelerimiz için buyuk bit toplumsal sorun bu. Yıllardır kullandıgımız 19T (Türkiş-Kadıköy) hattı var oldugundan beri acarlar sonduraktan kadikoye sonduraga giderdi giderdi gitmesine ama bu otobuse ne bir terli ne bir agzı bozuk ne bir terbiyesiz nede agzında skaız olan biri binerdi öyleki güzel parfum kokuları hos sohbetler kibarlıkalr asla eksik olmazdı bu otobusten. Takiii son 2 haftaya kadar acarların yukarısında bulunan yeni camlıca diye bir mahalle/semt var 19T nini sondurragı buraya alındı bu yerde fikirtepeden sonra anadolu yakasının apaçiligini karsılayan baş bölgelerden daha yeni olmasına rahmen otobusumuzun kalitesi muthiş derecede bozuldu ve bundan tum yolcular rahatsız buda yetmezmiş gibi 3 servisten 2 si ÖHÖ ye verildiki önceden sadece iett servisi vardı ve yeni arabalarla biz sanal alemi bilen genler olarak her nekadar ieett ye mail vb atsakta yeterli olmuyacaktır sizlerden ricam einizden geldiği kadar ieett istek şikayet bölümüne 19Tnin eski güzergahına alınmasını ve ÖHO nün kaldırılması bildirmenzi.
Şimdiden Teşekkürler
Konu yanlış yerdeyse taşınsın ve kurallara aykırıysada silinsin yanlış actıyssam affola
-
hocam ankarada yaşıyorum buralıyım bi bilgim yok konu hakkında..
eğer bi şikayet maili için kalıp-örnek verebilirsen onu gönderebilirim.
benim gibi düşünenler olucaktır.
-
Yaz örnek mail atalım :D gerci ben antalyadayım ama olsun D:
-
link at hacı elimizden geleni yapalım
-
145A geldi aklıma :) ... Neyse ki metrobüs artık Beylikdüzü'nde!
-
istanbul'un en hızlı otobüslerinden birini bitirmişler :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ankarada yaşıyorum buralıyım bi bilgim yok konu hakkında..
eğer bi şikayet maili için kalıp-örnek verebilirsen onu gönderebilirim.
benim gibi düşünenler olucaktır.
-----------------------------aynen.. yardım edelim şikayet edelm dicemde bi bilgim yok , örnek bişler hazırla biz kasalım.?
-
balıkesirdende destek gelir merak etme sen oluştur dilekçeni biz damgalar,pullar,postalarız hacım:D
-
ankara... otobuslerin 11de seferlerine son verdiği başkent! değil mi barış hocam?
müritlerin dediği gibi bi kalıp verirsen yollarım hocam.
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
ankara... otobuslerin 11de seferlerine son verdiği başkent! değil mi barış hocam?
müritlerin dediği gibi bi kalıp verirsen yollarım hocam.
-----------------------------aynen öyle..
hele bide otobüste yolcu olmasın..
kapıyı bile açmazlar..
az mı sövdüm o 220-221 297şöförlerine..
en başta benim yapmam lazımmış bunu :)
-
konpi bunu yazdı:
145A geldi aklıma :) ... Neyse ki metrobüs artık Beylikdüzü'nde!
-----------------------------metrobüs dediğin şey hocam yasal kerhane o kadar dolu ki.. beylikdüzüne gelince biraz daha kitlenecek o sistem tıkanacak.