TAHRİKEY Hakkımı İstiyorum...
-
Adam olan herkes bu sitenin felsefesini anlar ve benimser.
Adam olamayan da hiçbir zaman anlayamaz.
Bu kadar basit. Adam olamayacak adama tahrikey değil çin seddi kursan fayda etmez.
Rahatınıza bakın yönetim burada.
-
Kesinlikle yaa ; key sistemi geri getirilmeli geçen yıl böylemiydik biz , her açılan konu buram buram genel kültür kokuyordu ; şimdi ipini koparan tahribat müridi sınıfına giriyor ; key sistemi gelene kadar kim bilir kaç kşşi daha üye olcak : )
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
20 000 küsür ben hangi senede üye olmus oluom(unuttum bea :S ama bi 2005-2004 falandır die hatırlıorm..
-----------------------------
ona bakabiliyon ki sipidik hocam ben baktım senin yerine mesela : 8/30/2005 10:27:00 PM tarihi ve saatinde üye olmuşun :) -
way bea sabahın 10 unda işi gücü bırakıp kayıtmı olmusum :S herneyse
hoca tahrikeyi istionda pekim sınavla alım falan olcekdi o nooldu?
-
Eğitim şart nasıl deniyorsa bence tahrikey'de şart hojalar.
-
1.5 2 senedir tahribat takılıyorum geçen yaz tahrikey vardı ve üye olamamıştım izleyici olaraktan geziniyoduk ama gercekten o zaman tahribatın tadı bi başkaydı.Şimdi üyeyim ama nasıl üyeyim üşeniyorum şifre vs girmeyi öyle yine seyirci olaraktan bakınıyorum ama ayrılamıyosun bağımlısı oluyosun tahribatın nette gezmek istiyosun tahribat kesinlikle açık bi başka pencerede acaba ne yazmışlar neler var bi kere ortamı başka en büyük farkta burda fakat şimdiki tahribat farklı gerçekten.
-
Bence 22 temmuz dan sonra site rahatlıycaktır
-
tahrikey olsa bizbize gene rahatlarız nese adminlere karışılmaz böle uygun görüolardır...
-
ya o zamanda monoton monoton gıdıyo boyle bıraz tartısma ortamı oluyo hem admınlerde banlıyacak adam bulamıyolar boyle bıraz daha atraksıyon oluyo
-
:D ben iice tahribatçı oldum alıom bilgisayrı ilk işim borwserı açmak tahrşbat.com yazmak :D giriş yapmak haberlere bakmak geyik,genel,trojan virüs mirüs,derin konulara bakmak
artık insan bırakamıo bağımlılık yapıo uyuşturucu gibi bişi bu tahribatt
yada bi öneri genel kültür ve bilgiye göre sınaw yapalım şu tarihte fln filn
yeterli puan alanlar giriş yapanilsin alamayanlar banlansın bi tarih verelim o tarihe kdr sınaw olmayanlarda banlansın
sınawda genel kültür üzerine olsun
ama adminler bilir ne yazıkki benim yetkim yok :) en azından sorumluluğum yok