Takas : Iphone 4S Vs Samsung Galaxy S3
-
Arkadaşlar Iphone 4S Telimi Takas Samsung Galaxy S3 ile Takas Etmek İstiyorum...
Takas Sebebim İki Tane Iphone Oldu...5 Var Zaten Bunu da Galaxy ile Takas Edip İkisinin de Keyfini Sürmek...
Sıfır Galaxy İstiyorum...Takas İçin Ne Düşünürseniz Fiyat Olarak De Hadi Buyurun...
Türkiye Garantisi Olmayıp Yurtdışından Getirilen KAYITLI Telefon da Olur... Ayırımım Yok...
Telefonun Sol Üst Operatör Yazan Kısmında Hafif Bir Sararma Var...Onun Dışında Çizik Yok...Telefon kutusuyla ve üzerindeki kılıfıyla birlikte verilecektir...Kılıfı Amerika'dan Alınmış Olup Piyasada Bulunmaz...Amerika Fiyatı 52 Dolar...
JB Yapıldı bir hafta Önce...Ondan Önce JB'siz Kullanıldı...
Askeri Pasaportuma Kayıtlı Olduğundan Hiç Bir Şekilde İptal Olma Durumu Bulunmamaktadır... -
KILICH bunu yazdı
Fiyat yazsa idin alabilitem varmı görmek isterdim. Lakin DH'de gördüm sanki telefonu?
-
fiyat az hocam belki teli satarsin onla s3 alirsin :)
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Fiyat yazsa idin alabilitem varmı görmek isterdim. Lakin DH'de gördüm sanki telefonu?
DH'deki Konu Hocam...Alıcı Varsa 900 TL'ye satarım..
-
MaviGozluDev bunu yazdı
fiyat az hocam belki teli satarsin onla s3 alirsin :)
O da Olur Hocam..Alacak Olan Varsa TBT'den Daha İyi Olur...İster Takas Yapalım,İster Satın Alın...
-
Yok mudur Kimse?
-
hacı o solma olayı niye oldu ?
-
Hocam Tr kvk mi gnpa mi ne garantili iphone4s aliyorm bu hafta, 7 aylik ama sifir gibi temiz s3'um le kafa kafaya degisiyoruz. Bu arada benim s3 de genpali.
Aradaki fiyt farkini bu sekilde dusuneblirsin hocam
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hacı o solma olayı niye oldu ?
Hoca Valla Bilgim Yok..Kendiliğinden Oldu...
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hocam Tr kvk mi gnpa mi ne garantili iphone4s aliyorm bu hafta, 7 aylik ama sifir gibi temiz s3'um le kafa kafaya degisiyoruz. Bu arada benim s3 de genpali.
Hocam Sıfır S3 Olursa 450 TL Öderim Max.
-
KILICH bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Hocam Sıfır S3 Olursa 450 TL Öderim Max.
http://www.yenicarsim.com/samsung-galaxy-firsatlari/53/
bu artı 450 tl mi misal ???