Takılma Sorunu Firefox
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
you can had an orgasm with using chrome
----------------------------- -
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------yapabilirsiniz krom kullanarak bir orgazm oldu
demek istemiş arkadaş ?
-
chrome kullan diyorum olum iste komple ingilizce profesorune baglamisiniz
-
7-19 bunu yazdı:
chrome kullan diyorum olum iste komple ingilizce profesorune baglamisiniz
-----------------------------dostum dns leri sildim şimdi komple alakası varmıdır bilmiyorum da mantıklı geldi otomatik yaptım dnsleri.
gerçekten 4 daha mı yavas makine zaten traktör gibi bi de haşat etmeyelim iyice. camdan atcam artık
chrome a bir türlü ısınamadım ya artık en sonunda onu denicem bu 4 arkadasın dediği gibi yavassa
-
hocalar şimdi şunu farkettim. chrome da da aynısı oldu. videoyu açıyorum normal seyrinde gidiyor. ama bahsettiğim gibi aşırı yavaş oldugundan durdurup dolmasını bekliyorum ki takılmadan izleyebileyim. ama daha sonra videoya geri döndüğümde takıla takıla gidiyor. chrome da da aynı şey oldu bu ne demektir ya?
-
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------hocalar şimdi şunu farkettim. chrome da da aynısı oldu. videoyu açıyorum normal seyrinde gidiyor. ama bahsettiğim gibi aşırı yavaş oldugundan durdurup dolmasını bekliyorum ki takılmadan izleyebileyim. ama daha sonra videoya geri döndüğümde takıla takıla gidiyor. chrome da da aynı şey oldu bu ne demektir ya?
hocam ozaman bir program yapıyor olabilir antivirüsünden tut ıvırıa zıvırına kadar yaz -
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------iyi hoş güzelde chrome da firefoxtaki gibi eklenti bolluğu varmı. yani addons.google.com gibi (misal)
-
-
chrome deneyelim o vakit
-
chrome gerçekten hızlıymıs ama chrome la facebooka girdim chat teki küçük profil fotoları falan görünmüyo nasıl halledilir.