Taksim'de Günübirlik Kiralık Ev?
-
Hocalar kiz arkadasimin haftaya dogum gunu ve ozel bisiyler dusunuyorum...Taksim'de 24 saatlik kiralayacagim bi ev lazim...Tbt'den bir arkadas vardi ama hatirlayamadim...Opusdei idi sanirim pm attim ama...24 saatlik kira bana ne kadara malolur? Su isikli misikli evler vardi siteden biri isletiyodu ama o arkadas buralardaysa yardimci olursa cok sevinirim...Cumartesi saat 15:00'dan pazar gunu ayni saate kadar lazim.. :(
-
çok çok yakın takip :|
lütfen fiyatı burayada yazın veya pm atın.. ona göre paramızı ayarlayalım :|
-
ömerhayyam tarafında olur dersen yönlendirebilirim
-
Cosmic bunu yazdı
Saol hocam ama orasi biraz ters...ya bu isikli mavi ledli falan evle kiraliyordu birisi :(
-
KILICH bunu yazdıCosmic bunu yazdı
Saol hocam ama orasi biraz ters...ya bu isikli mavi ledli falan evle kiraliyordu birisi :(
tarlabaşı diycem orasıda ters diyceksin :))
-
Cosmic bunu yazdıKILICH bunu yazdıCosmic bunu yazdı
tarlabaşı diycem orasıda ters diyceksin :))
Boşunamı manukyan diyorlar. :)
-
Opusdei idi dogru hatirlamissin, otel direk onu. Ki, mavili kirmizili idalar vs vardi onlari diyosun sanirim.
-
KILICH bunu yazdı
Hocalar kiz arkadasimin haftaya dogum gunu ve ozel bisiyler dusunuyorum...Taksim'de 24 saatlik kiralayacagim bi ev lazim...Tbt'den bir arkadas vardi ama hatirlayamadim...Opusdei idi sanirim pm attim ama...24 saatlik kira bana ne kadara malolur? Su isikli misikli evler vardi siteden biri isletiyodu ama o arkadas buralardaysa yardimci olursa cok sevinirim...Cumartesi saat 15:00'dan pazar gunu ayni saate kadar lazim.. :(
la olum mavili kırmızılı ledli :D ne arıyon sen normal evmi bana öyle gelmedi kardeşim
-
MaviGozluDev bunu yazdı
Opusdei idi dogru hatirlamissin, otel direk onu. Ki, mavili kirmizili idalar vs vardi onlari diyosun sanirim.
hocam o evlerin bi websitesi vardi hatirliyomusun? Opusdei ye pm attim ama donmedi hala :(
-
ArduouS bunu yazdıKILICH bunu yazdı
la olum mavili kırmızılı ledli :D ne arıyon sen normal evmi bana öyle gelmedi kardeşim
Kanka ozel bisiyler yapcam yaa :) kizin dogum gunu amk
-
http://www.miosuites.com/en/index.php
evet hocalar miosuites Opusdei hocanin...Fiyatlar biraz aştı beni ama yardimci olur heralde yahu ;)