Tam Bir Yıl...
-
BUGUN TAM BİR YIL OLDU..
BİRLİKTELİĞİMİZİN YIL DÖNÜMÜ KUTLAYAMADIK HİÇ.AMA BUGUN AYRILIĞIMIZIN,YOKLUĞUNUN YILDÖNÜMÜ.
AŞIK OLAN VARMI ARAMIZDA..UZUN SÜREDİR AYRI OLAN.AMA Bİ TÜRLÜ İÇİNDEN SİLEMEYEN? YOKSA SADECE BEN MİYİM?
EVET SADECE SENSİN DİYİN.KİMSE YASAMASIN BU IZDIRABI.İSTEMEM...
SİZİN OLANIN ŞİMDİ Bİ BASKASININ OLMASI NASIL Bİ DUYGUDUR? TAM BİR YILDIR HER GÜNÜN BU SORULARLA GEÇMESİ.
YETER Bİ YIL OLDU.İSTEMİYORUM ARTIK BU ACIYI.AL ONU İÇİMDEN ALLAH'IM.DUY SESİMİ.BU ONUN İÇİN SANA SON DUAM OLSUN....
İSTEMESİN ARTIK ONU YÜREĞİM.DÜŞÜNCELERİME GELMESİN.KOKUSUNU AL HAYATIMDAN.ARTIK BASKA NEFESLER İSTİYORUM.HER GÜN DÜŞMESİN AKLIMA.ACI ÇEKİYORUM.!
-
off ülen offf :|
-
tam bir yıl...
konunun yeri güzel :) kariyer yapmanı tavsiye ederim :) bkz. yeni aşkım cisco network :C router ve switch hiç ihanet etmez :C
-
2 yıl oldu.
1. ayda darmadağın oldum
2.ayda iş,güç herşeyi bıraktım
3.ayda toparlanmaya başladım
sonra tekrar peşime düştü.
bir süre oyalandıktan sonra yine yüzüstü bırakıp gitti
2 yıldır gönül eğlendiriyiyorum.aşık olmak mı?bağlanmak mı?aman aman bi daha işim olmaz.
-
“Çoktan unuturdum seni çoktan
Ah bu şarkıların gözü kör olsun”“bir rüyadır gelir geçer
her aşk bir gün hayal olur
unutulmaz denen günler
unutulur unutulur..” -
KEŞKE UNUTABİLSEM...BENIMDE YENI ASKIM İŞİM(BİLİŞİMDEYM) AMA HİÇ BİŞE DOLDURMUYO O BOŞLUĞU..BİR YILDIR YÜZÜNÜ GÖRMEDIM Bİ KEZ...NE KÖTÜ DİMİ...
-
beni terk edersen bi iki ay üzülürüm sonra işime gücüme bakarım gülyüzlüm.Edit: bi süre sonra aramıyor insan.. belkide ben çabuk atlatıyorum.. bide giden insanın ne kadar insan olduğuyla ilgili herhalde.
benim karşıma böyle bi insan çıkmadı :)
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
beni terk edersen bi iki ay üzülürüm sonra işime gücüme bakarım gülyüzlüm.
-----------------------------
KEŞKE BENDE SENN GİBİ DÜŞÜNEBİLSEM =) -
Allah yardım etsin.
-
Bu eski aşkı unutamama tripleri bana tam bir saçmalık geliyor..Birde kendilerini yeni bir ilişkiye kapamıyolarmı tam hasta oluyorum..Güya eskiaşkından daha mükemmel biri yok,ondan daha iyi birisi yok vs... Yav dünyanın yarısı dişi yarısı erkek dersek içinde bulunulan bu durumun ne kadar büyük bir saçmalık olduğu apaçık ortada :) Siz böyle unutamadım,kalbimden silemedim tripleri atarken sizi mutlu edecek birinin karşınıza çıktığını ve bu tripleriniz yüzünden onu fark edemediğiniz ihtimalini hiçmi aklınıza getirmiyosunuz :) Kimyasal bir olayı bu kadar abartmanın anlamı yok..Ona yüklediğiniz anlamları kafanızdan çıkartın vicudunuzda kimyasalları salgılamayı durdurarak size uysun..Bakın bakalım o zaman kalbinizden silemediğiniz biri kalıyomu :))
-
Bir yıl geçmiş hala duyguların yoğun anlayabiliyorum fakat büyük harflerle yazmayı bırakmalısın.