Tanışmak İstiyorum Ama Nasıl?
-
yaka kartı filan yokmu adını soyadını al facebookdan araştır var ise mesaj filan atarsın :)
-
hacı senin durumu bilmiyorumda genelde o tip yerlerde kızları çalıştırmalarının sebebi
daha çok ürün satabilmek bence. ama dediğim gibi senin durumun farklı olabilir...
o güler yüz hikayesi çoğu yerde tıraş sadece biraz daha prim elde etmek:D
sen bişi alacağında önünde kazık gibi bi herif dikilmesini mi tercih edersin yoksa
güleryüzlü pozitif bir kızı mı
-
hocam güzel bir uslupla kadınları kandırmak çocuğu şekerle kandırmak gibi kolaydır =)ab
Ceylan gibidirler en ufak şüphede kaçar uzaklaşırlar, ilk baştan telefon numarası falan kesinlikle isteme.
Efendi bir yaklaşımla arkadaş olabileceğinize inandırman lazım, bunu başarınca zaten o hayal dünyasında geliştirecek, geliştirecek iş tatlıya bağlanacak :D
Tanışma konuşması kesinlikle sipariş alırken olmalı diye düşünüyorum iş çıkışı vs olursa çekinebilir ..Sipariş almaya gelince planladığın konuşmayı yaparsın.
Kız: Merhaba Hoşgeldiniz..
E: Merhaba sizi yeniden görmek çok güzel. Nasılsınız ?
Kız : Teşekkür ederim siz nasılsınız
E: Bende iyiyim teşekkür ederim.Buraya sık sık gelirim siz yeni mi başladınız?Bu arada siz yerine adımla hitap etmeniz beni çok sevindirir ( Ufak bir gülümseme )
(Şaşkın bir şekilde ) Ahmet ben :D denir..
Kız: Ben de merve. Evet bir kaç hafta oldu başlayalı.
E: Merve gerçekten memnun oldum tanıştığıma. vs... sipariş verilir .....
derken tanışma aşaması tamamlanır diğer günlerde konuşma ilerletilerek telefon numarası alınır.
İlk gün isim tanışma, ikinci gün daha uzun, samimi bir konuşma üçüncü gün yemeğe davet olabilir :DHayırlı uğurlu olsun..
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
biz kıza kapkaç yapıoz ayağına sıkıştırlaım sende o sırada tesüdüfen oradan geç :S
-----------------------------yada sarkıntılık :D tariqat sapığına ihtiyacımız var :D
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
yaka kartı filan yokmu adını soyadını al facebookdan araştır var ise mesaj filan atarsın :)
-----------------------------:)
-
Kız olsam bu taktiklerin hiç birine vermem :W
-
iş çıkışını bekle,restaurantan cıktığı zaman konuş :)
-
Bayanlarla Tanışma konuşma kitabı :) herkesin fikri güzel ama önemli olan bireyin kendisinde cesaretine yenik düşmeden gidip konuşmasında... umarım konuşursun olumlu bir sonuç alırsın haberinide bekliyoruz sonuç ne olursa olsun ...
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynen şöle yap
- merhaba hoş geldiniz ne alırsınız ?
-telefon numarası ve güzel bi gülücük alabilirim
sen biraz sırıtıosun kız numarayı werio
:)
-----------------------------bu kadar kolay bi kız bulursan banada söyle
hiç abartısız ;
numaranı versene ya bana derim gülerek :)
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynen şöle yap
- merhaba hoş geldiniz ne alırsınız ?
-telefon numarası ve güzel bi gülücük alabilirim
sen biraz sırıtıosun kız numarayı werio
:)
-----------------------------bu kadar kolay bi kız bulursan banada söyle
hiç abartısız ;
numaranı versene ya bana derim gülerek :)
-----------------------------öyle kızı bulmuşum numarayı napıyım direk wercen mi derim :)