Tarafımdan Reseller Kampanyası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    sikilmis gotun hesabi olmasmis diyim bende :D

    butun yorumlari okudum ama burda ne dondugunu anlmadim.

    adulta izin varsa alayim ben.


    "Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2011
    Homo

    Alper yaptıysa alınır. Yasin olayına dönüşeceğini düşünmüyorum. Kişisel ticaretim olmasada ticareti olan insanları biliyorum. Görüyorum. Yamuk yapacak adam değildir. O kadar macun dağıttı etti. Sigorta konusunda ciddi anlamda yardımı dokundu millete. Tamam körü körüne gidin alın bundan başka adamdan alırsanız taa .. demiyorum. Fiyat olarakta iyi. Bütçesi kısıtlı olan müridler varsa tavsiye edebilirim. Adam zaten 1 ay kullan sonra öde parasını diyor.  Oldu 3 ay sonra sunucunun götü başı oynadı paranıda geri iade ederim diyor.

    YS olmasada olur. YS olupta milleti dolandıran çok şirket gördüm. Adamlar kaçak windowsla işi götürüyor. Yok vari aktivasyon yaptığınız dosyayı masaüstünde bırakmayın dimi ama :D

    Host işi sıkıntılı iştir biliyorum. Linux host sattığım insanları mağdur durumda bıraktım burada. O yüzden 1 ay deneme yapmanızda zarar olmaz. Ne olursa olsun yedek otomatik alınsa bile haftalık yedeğinizi kendiniz alın. Eğer firma sitesiyse zaten siktir edin yedeği. Alın bi kere zaten 1 sene sonra anca değişiklik olur :D Ama forum, blog gibi sürekli güncelleyeceğiniz sitelerinizde mutlaka sql yedeğini alın. Dosyalar önemli değil zaten. Yarım saate kurulum yapabilirsiniz. Önemli olan db. Projelerinizde ise kendi yaptıklarımı söyliyim size. Biraz paranoyak olun. Şifreler saçma sapan şeyler olsun *//-*/* bunları mutlaka kullanın. Dosyalarınızı en ufak düzenlemede bilgisayara yedekleyin. Yetmez Yandex.Diske, Dropbox a yedekleyin. Usb belleğin yada harici hdd nin icadından hepimiz haberdarız. Artık usb belleği olmayanı dövüyolar :D Yedekleyin. Sunucu zaten otomatik yedekliyo koy götüne demeyin.


    Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    SysTeMeRRoR bunu yazdı

    sikilmis gotun hesabi olmasmis diyim bende :D

    butun yorumlari okudum ama burda ne dondugunu anlmadim.

    adulta izin varsa alayim ben.


    Serverın abdesti kaçar hoca:) yasadısı ysk bu konu host satışı bitsede arsivime alacam yol su elektrik DJ_Alper tarafından 09/Haz/13 09:43 tarihinde düzenlenmiştir

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2010
    Erkek

    Mesajları okudum da söyleyeceklerim var:

    @Dj_Alper i şahsen tanımam. Ancak forum içinde farklı zamanlarda ticaret yapmış ve yapmakta olan bir mürittir kendisi. Sigorta işlerinde birçok mürit e yardımcı oldu. Forumda mesir macunu satışları yaptı. Mesir macuncu olarak tüm forum biliyor zaten kendisini =) 

    Şuan reseller satıyor sınırlı sayıda. Bu işe de el atmış ama fiyat, ödeme-iade şartları garanti gibi noktalarda uygun birşey veriyor. Peşin hükümlü olmayın. Sizce forumda bu kadar aktif ve farklı ticaret işleri yapmış ve yapmakta olan bir mürit sizin 25 tl nizi yermi ? yese ne olacak ? ilk 1 ay ücretsiz dene, beğenirsen al demiş zaten. İlerleyen aylarda bir problem olursa size yinede iade yapma garantisi vermiş. 

    Forumda ticaret ile ilgili bir konu açıldığında peşin hüküm vermeyin. Burada hiç tanımadığım bazı insanlardan ( o zamanlar hiçbişey satmamışlardı ) alış-veriş yaptım. Onlarda bile sorun yaşamadım. 

    Kısacası güvenmiyorsanız almayın ama konuyu açan kişiyi baltalamayın. Yorum mu yapacak sınız ? Merak ettiklerinizi yada garanti olayını sorun. Nasıl bir server kullannmış, sunucusu nerede, reseller ile ilgili bir sıkıntı yaşayınca hangi saatlerde destek alırım gibi ihtiyaç duyulan şeyleri sorun. Alacağınız cevaplar sizi tatmin ederse alın. Etmezse de almayın. 


    opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2009
    Erkek

    ne oldu bu olay hocam?

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Temmuz/2007
    Erkek

    la vereceğiniz 25 tl kopan curcunaya bak. ben 1 gb yer için yıllık 50 tl ödüyorum.

    ayrına bu forumda alperden mesir macununa aldım : ) sigortada yaptırdım. sigorta yaptırmadan öncede yardımlarını gördüm. Güvenilir bir arkadaştır.


    .::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı

    la vereceğiniz 25 tl kopan curcunaya bak. ben 1 gb yer için yıllık 50 tl ödüyorum.

    ayrına bu forumda alperden mesir macununa aldım : ) sigortada yaptırdım. sigorta yaptırmadan öncede yardımlarını gördüm. Güvenilir bir arkadaştır.

    asa42 dönüş yaptım pm ile hocam sabah

     

    Null aga ne yaparsın herkesi memnun edemiyorsun memnun edemediğin kendi müşterin olmasa bile yine memnun olmuyo :) tadına bakmadığı yemeğin kötü olduğunu söylemek gibi birşey :)

    aga sana ferdikaza yapmıştım sanırım konut vermişmiydim hatırlamıyorum okadar çok tbt müşterisi varki amk hepsini ayrı kayıda almak lazım diğer müşterilerden ayırlamam lazım :)

    gelecek sene ferdi kazaları geniş kapsamlı yapacam tüm aile ferdlerini kapsayan hukuksal korumalı felan 


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    #direnalper

    :)))


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2008
    Erkek

    hayırlı işler...


    Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2003
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

    Alacaklar Ayık olsun en başta  tbt müridi diyip güveniyorsunuz yeni müridler için diyorum eskiler bilir zaten zamanında çok yaşandı burada hosting olayları 2 -3 gün sonra kapanınca kimse ulaşılamıyor yok kapandı vs ağlayarak konu açmasın :)  en baştan müridleri uyaralım prfesyonel bir satış söz konusu değil neticede 

    çok zavallısın biliyorsun dimi :)

    Alperden host alıp da sıkıntı yaşayan adama 1 yıllık hosting hizmetini karşılama sözü veriyorum ! 

    benden birşey alıp memnun kalmayan yok hoca tbt içide tbt dışı sanalpazarda rahat ol serdarın çocukca karalama kampanyaları :) gül geç :)

    bu arada dün ilk defa internet sitemin bitirine 1 yıllık reklam karşılığında 2000 TL ye anlaştım şirketle sunucunun parası çıktı gerisi benim için çokda önemli değil alan alır almayan almaz :D

    @swordfish

    şıracı dediğin adam benim sigorta müşterimdir boşa sıkmıyor yani :)

    kafası karıştı :)


    sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 5362 Toplam Mesaj: 56