Tarayıcı Hızı
-
s.a müridler/mürideler benim sorunum şu.
idm ile saniyede 950 kb falan görüyorum (genelde en düşük 800 ile falan indiriyor) ancak tarayıcılarda aşırı yavaşlık başladı 3-4 gündür.
videolar çok geç yükleniyor sayfalar geç açılıyor.
sebebini tam olarak bulamadım nereden kaynaklandığını.
sizce ne olabilir
not:opera kullanıyorum( tabikide :)) ancak firefox ve ie dede böyle hız sorunu var
-
1-antivirüs ne?
2-navige falan mı kullanıyorsun
-
antivirüs kullanmıyorum :)
bi ara bişeyler yüklerim ama :)
evet navige açık kalmış şimdi kapattım
-
idm in kendi download mantığı var download yapılacak olan dosyayı paketlere bölerek indirir dolayısıyla daha hızlı iner, tarayıcıda böyle bi olay yoktur. Tarayıcı download hızı iyidir. fakat idm daha iyidir.
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
idm in kendi download mantığı var download yapılacak olan dosyayı paketlere bölerek indirir dolayısıyla daha hızlı iner, tarayıcıda böyle bi olay yoktur. Tarayıcı download hızı iyidir. fakat idm daha iyidir.
-----------------------------hocam operayla 860 kb gördüm bugün dosya indirdim 200 mblık falan
-
tekrar uplayım aynı sorun başgösterdi gene.
speedtestte 6 mb falan gözüküyor ama operada bisayfaya tıklıyorum resimler geç doluyor falan.
-
aynı sorun bende de var.
kotayı geçtim hız düşmedi; ancak surf yavaşladı.
-
dns değiştirmeyi dene.
-
aynı sorun bendede var hocalar
-
dns ile alakası yok.
ayrıca aynen husnuweb hocanın dediği gibi surf yavaş kotayıda ştım baya oldu geçeli ama sorun nerden kaynaklanıyor bilmiyorum bilen varsa baya kişi bu dertten muzdaripmiş
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------aynı sorun bende de var.
kotayı geçtim hız düşmedi; ancak surf yavaşladı.
-----------------------------
konuyu upluyorum sorun tekrar başladı. speedtestte 6 mb gözüküyor 40 sn videoyu takıla takıla izliyorum. mozilla-opera hepsinde aynı