Tarih Kitabı Önerileriniz.
-
tarıhı seven ve sahıp cıkan murıdler bana bı onerıde bulunursanız sevınırm
-
-
Milli egitimin tarih kitabı :) veya güvender öneririm sana.Ayrıyetten Turk Tarihi ile ilgili ansiklopedilerde bulabilirsin.Kafana takılanlarıda foruma yazıp cvp alabilirsin.
-
Yakın Türk tarihi ve Mustafa Kemal ile ilgili bir kitapsa aradığın Hulusi Turgut'un derlediği Kılıç Alinin Anıları adlı kitabı tavsiye ederim milli mücadeleyi ve Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili belge bilgi ve resimlerle desteklenmiş bence herkesin okuması gereken bır kitap.Tek sorunu şu 900 sayfa ama inan çok keyfli bazı yerlerinde gülümsüyorsun hatta kahkaha atıyorsun bazı yerlerinde tebeesüm edip ağlıyorsun öle bir kitap işte ...
-
Reha Çamuroğlu - Son Yeniçeri
-
soner yalçın - bay pipo
oku tavsiye ederim ,yakın tarih ;) efsanevi mitci hiram abasın hayatı , mutlaka oku
soner yalçın -efendi
buunda oku iyi bi kitap
-
Turgut Ozakman - Su cilgin Turkler.
-
hocam hangi alanla ilgilisin ona gore onereyim sana. "the empire of the steppes", "the turks in world history", "mongolia: the empire of the steppes" kitaplarını oneririm ben sana. türkce cevirileri varmı bilemiyorum. tabii bu kitapları ilgi alanının bozkır tarihi-islam oncesi türk tarihi oldugunu varsayarak oneriyorum.
-
Yazarını hatırlamıyorumda "Bu Topraklarda Gülelr Kırmızı Açar Paşam" var bak .. savaşın olduğu yıllarda Tabip Alin'nin yaşadıklarını anlatıyor...Dağdaki Efe'lerin savaşın kazanılmasındaki önemi vs...
-
soner yalcın-efendi okuma hacı çok fazla sallamış herif tarih kitabı değil komplo teorisi resmen
-
Yalan Söyleyen Tarih Utansın; Mustafa Müftüoğlu
Toplam Hit: 2068 Toplam Mesaj: 18