Tarikat Ailesine Bir Mesajım Var

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Aralık/2009
    Erkek

    Nerde eski bayramlar der gibi. Eskiden bende internet varmı yokmu diye tbt yi açardım google amcadan önce

    bensiz_aglama tarafından 07/Mar/19 20:42 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    İyi de abü, ciddiye bile alsa- ki almak için bile haklı bir gerekçesi olması gerek yoksa dediğim gibi ben orada HolyOne nikini satıyorum dese ciddiye almazdı da neden müritlist'te en latta görüğüm pc_worm'u yazınca ciddiye aldı- ortada işlenmiş bir suç yok. Pm gel de yazmamışım ki yazsam bile yine yeterli delil yok, bu sitede özel mesajlarınız okunabiliyor her admin tarafından mı emin değilim ama HolyOne ve Rene okuyabiliyor onu biliyorum bakar özel mesajlara adamdan adres ya da tel bilgisi almam bile hukuk sisteminde "haklı gerekçe" diye tabir edilen tanıma uyar, basar banı.

    Özetle olay haksız ban yemem değil haksız banlar atılması ve birinin buna dur demesini sağlamak için yapılan bir bilinçlendirme konusudur. Hepinizin bileceği üzere insan denilen varlık tepki görmediği sürece ve "bireysel etik" sahibi de değilse sınırlarını bilemediği için sapıtmaya ve yalnız kalmamak için de saptırmaya meyyaldir bu da kısa vadade aileyi, uzun vadede toplumu parçalar.


    Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2011
    Erkek

    banlanma olayını biraz abartmıyor musunuz? bakınız @ajan1111 'a günde 5 kere ban yiyor.


    Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

    Cidden artık bu konunun bile yetersiz başlık olarak değerlendirilip silinebilecğeine ihtimal verir oldum çünkü gözlemlediğim kadarıyla yönetimden "en az bir kişi" ya sitede at koşturuyor ya da bilmediğim "çok şey" var.

    Öncelikle konuya kan görmek için gelenleri Natgeo'da Vahşi Doğa Belgeselleri izlemeye yönlendirip konunun açılma amacına değineyim; Adil olmak gibi bir derdiniz yok abi ve bu sorun teşkil eder / ediyor.

    Elbette beni tanıyanlar bilir ki tanımayanlar ise öyle bir imkanları varsa nick altı loglarıma bakabilir, Decameron adlı admin bu sitede benim nikaltıma "o.ç" yazdığı halde (@HolyOne loglara bakabilir) yüzde yüz kişisel haklarıma saldırı olduğu halde kısacası hiçbir mazareti olamayacağını bildiğim halde ben bunu ne dillendirmiş ne de bu durumu bütün bir yönetim kadrosuna mal etmiştim. Reneye bir mesaj attım, Decayı fırçaladı nickaltımı sildi sorun çözüldü. Şimdi başlık açma nedenim ise yine şahsi bir olaydan ötürü değildir. 

    Zamanında Rene'nin sitedeosuranın bile logunu tutuyoruz sözüyle bildiğimiz kadarıyla tbt de çok gelişmiş bir loglama sistemi var fakat bunu kaç kişi biliyor? Neden mi önemli bilmesi, hemen örnek vereyim : Admin geliyor birini banlıyor ban sebebine link veriyor linki tıklıyorsun konu silinmiş diyor. Şimdi ben bile kesin olarka bilmiyorum belki adminler kendi aralarında silinmiş konuları bile herhangi bir backup çalıştırmadan, log incelemeye gerek kalmadan görebiliyordur ama tbtdeki gelişmiş log sistemini bilmeyen adam şunu düşünmekte son derece haklıdır : Way amk ban sebebini yamış link vermiş sonrada konuyu silmiş al sana kusursuz cinayet !

    Yani bir kere öncelikle bu konuya açıklık getirilmeli ve şu nöans çok önemli; Silinen konuyu görüntülenebiliyor mu görüntülenemiyor mu değil mesele, mesele bunu görüntülemek ne kadar kolay ? Çünkü Ben bu sitede bir tek HolyOne ın ve Rene nin adaletine güveniyorum ee bunlarda işinde gücünde adamlar her banlanan kişi için tutup atıyorum 5dk sürecek bir işlem yapması gerekiyorsa banlamışsa vardır bi bildiği deyip konuyu inceleme gereği duymayabilir.

    Geçenlerde bir arkadaş banlanmıştı ve hatta aynı konuya şunu yazmıştı "kavgayı başlatan o banı biz yiyoruz". Cidden okudum baktım adam vermiş veriştirmiş site kurallarına aykırı giydirmiş sokak ağzıyla ee bu da tutmuş ona vermiş ama tek taraf ban yemiş. Bunun sebebi ne olabilir diye düşündüm aklıma gelen en mantıklı yol şuydu; Kuvvetle muhtemelen giydirdiği adam bunun mesajını şikayet etmiş adminde bakmış sövmüş mü ,evet. Ban.

    Eskiden böyle olmazdı mesela, ne yaptınız yeni biri mi admin oldu yoksa daha da kötüsü eski adminlerden biri mi geldi? Bu gibi durumlarda her iki tarafta ban yerdi ama bu admincik adamın neden küfrettiğine bakmadan sadece ona basmış banı haa benim de işim gücüm var diyorsan kardeş kusura bakma o zaman admin olmayacaksın ya da konuyu tam araştırmadan küfür etmiş mi etmiş ver banı mantığını benimsemeyeceksin. Bu topal bir adalet, iki kişide yiyecek banı.

    Gelelim bir kaç kişinin profilimde sorduğu üzere benim ban yeme olayıma. Konu açılmış aktif olmayan üyeliklere talibim ücreti karşılığında diye, şimdi bunun çöpe gidecek bir konu olduğunu zaten müdavim mürit bilir ben de geyiğine altına yazdım ki "ilk sayfadaki pc_worm nikini satışa çıkartabilirim"

    Şimdi burada banlanacak ne bulmuş bu arkadaş ben hiç merak etmiyorum çünkü banlamak için banladığı belli ben burada pc_worm nikini yerine HolyOne yazsaydım da yine banlayacak mıydı? pc_worm nikinin şifresini bildiğimi nereden çıkardı da bunu ciddiye aldı? Bunlara verecek bir cevabı elbette yok o yüzden sormak isteidğim bir şey de yok niyet gün gibi ortada çünkü. Ama sorun şu ki, bu kişi ya da kişiler son zamanlardaki banlanma olaylarında o kadar dikkatimi çekmeye başladı ki artık şunu demekten vazgeçtim: Kendi adaletini aramayanın sesi neden ben olayım? Öyle ya adam burada banlanmayı hiç sallamıyor olabilir benim gibi dolayısıyla bunu dert bile etmez kendine ki ben de etmedim ama tarikat yapısını değiştirir bir ban anlayışına gidildiğini görmeye başlayınca bir soralım bakayım dedim, neler oluyor?

     

    Benim galiba.Gereksizin teki konulara ilgisiz mesajlar yazıp milletle taştaş geçiyordu ben de karşı çıktım ban yedim :D 

     

     

    dcpromo tarafından 07/Mar/19 23:25 tarihinde düzenlenmiştir

    next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek

    Nikoyu üzen beni üzmüştür..

     


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocalar rene artık yok. İş ilanı dışında görmüyorum. Sitenin backgroundu baştan aşağı değişti artık classic asp değil asp.net var, sıfırdan yazıldı :) Önceden exeler ile güvenlik sağlanıyordu şuan sanmıyorum böyle sistemlerin olduğunu.

    Hocalar holy de artık yok. En son ne zaman program yayınladı hatırlamıyorum. Çok nadir yorum yazıyor onları da unutuyor. Aktif olarak siteye girdiğini bile düşünmüyorum.

    Hocalar google da eskisi gibi değil artık. Önceden tahribatın bütün konuları renenin ufak birkaç seo hilesi sayesinde ilk sayfada çıkardı. (basit olarak sayfanın oluşturulma süresi şuanki zamandan öncesine ayarlıydı ve googlea özel sayfalar vardı vs) ama artık ilk sayfada çok nadir çıkıyor. Site kendi kendine idame oluyor.

    Doğal olarak siteye yeni kan gelmiyor. Eskilerin neredeyse tamamı köşeye çekilmiş durumda ki eskilere baktığımız zaman yine çok büyük oranda konu açmaktan ziyade konuya yorum yazmayı sevenleri görüyoruz.

    Bunun dışında her şey aynı. Ciddi manada aynı. Açın bakın archive.org adresinden tahribatın eski konularını. Her sene 3-5 kere açılan nerede eski tahribat mottosu 2006da başlıyor benim görebildiğim. Büyük küçük harfle bol taşaklı saçma sapan teknoloji dışı muhabbetler her dönem var. Her dönem banlandım muhabbeti var. Her dönem yönetime laf ediliyor. Her dönem insanlar bir şeylerden şikayetçi.

    Çok da önemi yok açıkcası; siz ne kadar şikayet ederseniz edin holy fişi çekinceye kadar site böyle gidecek. Bir dönem SharpShooter vardı. Ben olmazsam paylaşım yapan olmaz, ben her şeyi çok iyi biliyorum, banlarsanız kaybedersiniz modundaydı. Senelerdir o arkadaş yok ama tahribat hala var.

    Tahribat dostluğu dediğiniz ise bence hala devam ediyor. Hatta bazen en dalga geçilecek konuya bile dalga geçmek için yorum yaptığımda nasıl bir ciddiyetle konu devam ediyor diye utandığım oluyor. Bazen de tam tersi tabi. Olay tamamen bu. Aksi halde tahribat aksini isteyecek olsa şuana kadar çoktan başka bir site olmuştu. Webtekno olmuştu, donanımhaber olmuştu, frmtr olmuştu. Ama tahribat tahribat olarak kaldı.


    iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    Mesela bu çift gitme muhabetti asla düzelmedi ve düzelmeyecek...

    by_Tet tarafından 08/Mar/19 00:44 tarihinde düzenlenmiştir

    iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Haklı olduğu birçok nokta var. 

    Belki biraz da yeni jenerasyona ayak uydurduk, lakin eskilerden biri olarak gerçekten ben bile kendimde bu kadar değişim görmedim :) 



    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2003
    Erkek

    Bence sitenin güncellenmesi lazım. Güncelleme derken yazılımsal anlamda değil üyelerin kalitesi açısından. Geçenlerde bir başlığa denk geldim birisi konu açmış, diğer arkadaşta konu hakkında birşeyler sormuş haliyle, arkadaş diyor ki ben sana bunu söylemek zorundamıyım? O zaman başlık açmak zorunda da değilsin diye düşünüyor insan. Bazen dediğimiz gibi eski üyelerin çoğu işinde gücünde çoluk çocuk sahibi. Bence bir başlık açalım kimin neye ilgisi varsa yazsın. İş anlamında demiyorum. Herkes ilgi duyduğu konuyu yazsın o konu hakkında tartışalım. Gündem konuları zaten bence gereksiz. Zaten nerde eski tahribat dediğimiz konunun altında tamamen gündem yatıyor. İnsanlar para kazanabilme telaşından başka şeylere vakit ayıramıyor. Her şeyden ister istemez çıkar sağlamaya çalışan bir toplum olmaya itiliyoruz. Hakkımızda hayırlısı.. 


    Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Kasım/2009
    Erkek

    Herkes bişilerden şikayetçi, değişmesi gerekn şeyler var.

    Tahribat gerçekten özellikle son zamanlarda baya bir durgunlaştı, geçen her sene aleyhimizde ilerliyor gibi...

    Gerçekten ileri gitmesek bile gerilediğimiz çok açık.

    Bu durumu ele alıp, Bu platformu bir sallamak, silkelemek gerekli.


    . Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
Toplam Hit: 38057 Toplam Mesaj: 59
tahribat yönetim admin aile tarikat adalet