Tarikat İzmir Buluşması (25 Haziran)
-
bak bak iyi alkolik ortamı toplanıyo o zaman :D
-
bence sevincin orda buluşalım biraz takılrız orda gelene geçene bakarız beklerkene :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler pasaport civarlarında buluşalım,ama saat 18:30 diyosunuz akşamüstü?Yoksa sabah 6:30mu aq adam gibi saat belirtin.Sabah çok erken akşamüstüde çok geç,ordan eve dönene kadar 12yi geçer saat aq :D öğleden sora saat 14:30-15:00 gibi başlasa daha ii olmazmı sizcede?Eer bu saatlerler esnasında olursa bende varım =) hem o saatlerde orda içersek ii çarpar :D lan 16,5tan 17yiz daha aq evdekiler fln laf ediyo sora hem :/
-----------------------------do you iş? a.q
sen yatan adamsın o saat sana uygun ben çalışan adamaın napcam dükkanı kapatıp oraya mı gelcem?
sabaha kadar takılırız mak en azından 3 e kadar sonra efsuna gider kürdoya çakarız .D
-
sokarım köt işine ya :D geç giderim aq
-
lan athzai kesin değil lan benimkisi
-
bence alsancaktaki vapur iskelesi süper yer, tam buluşmak için alsancaktaki vapur iskelesinde buluşalım..
-
Amele bi dakka olm bende sadece Kürdo ile reis kalacak başkasını almam eve :D sölüom peşin peşin ayrıca ben warken Kürdoya Çakmada sana düşmez Amele :D:DD:D:
-
kürdo diyorki lan sakın orada bana pkk diye bağırırsınız hepinizdn hızlı koşar kaçarım, sonra sizi zikerim :D
Seni orada canlı bomba diye linç ettirecez :P
-
fazla kaçtı edit..
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------lan athzai kesin değil lan benimkisi
-----------------------------kesindir kesindir ;)
ayrıca kürdo yapacaz kaçarı yok :D