Tarikat İzmir Buluşması (25 Haziran)
-
-
yaw yeter a.q 6 da alsancak iskelede buluşalım ölese geç kalacak olanlar da 6:30a kadar gelsin
efsun sana zahmet sende mesajı bi editleyiver saati yeri filan yaz da belli olsun...
-
bu buluşma yatar :D
-
banada öle gelior a.q emir reis gelecem dedi gelmedi kürdonun aksilikleri çıktı ee abi ismail desen zaten satıcı herif, bu buluşmayı hafta sonuan dogru alsak nasıl olr?
o değidle atzikinie ısmarlıcam biralar yalan oldu :D:D:D:D
-
-
ben size dedim pazar gunu yapin diye
-
hacılar bulusmayı ben istedim ama her zaman istediklerin olmuyor. Sabah izin kağıdımı imzaladım tam vericem muhasebeciye, sef geldi bu hafta çıkamazsın dedi. Bende olurmu abi o kadar hazırlık yaptım, 6 ilde arkadaslarıma söz verdim dedim, dinlemedi, kavga ettik.
Kusura bakmayın...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------hacılar bulusmayı ben istedim ama her zaman istediklerin olmuyor. Sabah izin kağıdımı imzaladım tam vericem muhasebeciye, sef geldi bu hafta çıkamazsın dedi. Bende olurmu abi o kadar hazırlık yaptım, 6 ilde arkadaslarıma söz verdim dedim, dinlemedi, kavga ettik.
Kusura bakmayın...
-----------------------------kusur başka yerde olur :D
-
tamam da abi gelecekler var zaten oraya buluşma ne diye yatsın
bak bira ısmarlıcak adam da varmış :D
-
lan ne diim size emir yok kürdo yok boşuna geldik izmire tunca itide gelmez şmdi zaten freakin işi sakata geldi ben freakle konuşcam o gelmezse bende gelmem o gelirse onun arabayla beleşe dönecem çnkü:D:D