Tasarım Sitesi Açtım :P

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

zıçaan =) olm edit dşnda yetenek varmı lo snde :p

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yanlış anlaşılma oldu galiba özür dilerim sitenin amacı öncelikle gimp te tasarım yapabilme becerilerini geliştirtmek. zamanla arayüzü de iyileştiririm tabi ama şimdilik iş görüyor galiba :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

http//x360.wordpress.com tıkla hemen üyelik al. wordpress reklamsız ve full blog veriyor. şiddetle tavsiye ederim.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Çok ayıp olmuş...

Hani www.tahribat.com yazısı ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Hay amK senin açtığın sitenin :D ..lan olm eski içerik nerde!? ..onlar lazım ..varsa eskilerin yedek linkleri at bana..
    ..e yeniside hayırlı olsun { ..tabii eski içeriğinden kalan dökümanların linkleri varsa ve atarsan (: } 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Eski içerik daha güseldi patlamalar çatlamalar tarifler ne bilim akm hentai falan vardı :D Veya ne bileyim *.pdf formatinda Playboy dergisinin aylıK sayıları vardı xD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

berbat bütün tasarımcılar bilir aralık çubuğunun çıkmayacağını sitede kayık olmuş hiç tahribat da gördünmü öyle bişi adamlar 800*600 da bile çıkartmıyo :)

Edit: Yavaş eleştir la nazik ol mq...
    Musket 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    şu alevli yazı yapma şeysi varya. onu anlatabilir misin bana. snein blogtaki örnekten photoshop sürümü başka anlamadım bişe. ben ps8 kullanıyom.
    -----------------------------

Fotoşopla ilgileniyorsan ve bilmiyorsan ayıp :| aq ilk öğrendiğim şey o benim :D resimli bi anlatım yaparım birazdan :) bide playboy-fhm gibi dergilerden istiyen varsa pmle msnini atsın hallederiz ;)

Söz gümüşse, altın paradır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

photoshop'dan site banner yapmasını, resim birleştirmesini falan öğretsenize ? :D çok şey mi istedim

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

berbat bütün tasarımcılar bilir aralık çubuğunun çıkmayacağını sitede kayık olmuş hiç tahribat da gördünmü öyle bişi adamlar 800*600 da bile çıkartmıyo :)

----------------

Hajılar hakkaten çoq ezdiniz ya ben sadece logoyu kastım sitede başlka bişi kasmadım ya site tasarrımını züktüredin içeriğe baqın içerik kaliteli :) 

.
Toplam Hit: 3230 Toplam Mesaj: 25