Tasarım Sitesi Açtım :P
-
zıçaan =) olm edit dşnda yetenek varmı lo snde :p
-
yanlış anlaşılma oldu galiba özür dilerim sitenin amacı öncelikle gimp te tasarım yapabilme becerilerini geliştirtmek. zamanla arayüzü de iyileştiririm tabi ama şimdilik iş görüyor galiba :)
-
http//x360.wordpress.com tıkla hemen üyelik al. wordpress reklamsız ve full blog veriyor. şiddetle tavsiye ederim.
-
Çok ayıp olmuş...
Hani www.tahribat.com yazısı ?
-
Hay amK senin açtığın sitenin :D ..lan olm eski içerik nerde!? ..onlar lazım ..varsa eskilerin yedek linkleri at bana..
..e yeniside hayırlı olsun { ..tabii eski içeriğinden kalan dökümanların linkleri varsa ve atarsan (: } -
Eski içerik daha güseldi patlamalar çatlamalar tarifler ne bilim akm hentai falan vardı :D Veya ne bileyim *.pdf formatinda Playboy dergisinin aylıK sayıları vardı xD
-
berbat bütün tasarımcılar bilir aralık çubuğunun çıkmayacağını sitede kayık olmuş hiç tahribat da gördünmü öyle bişi adamlar 800*600 da bile çıkartmıyo :)
Edit: Yavaş eleştir la nazik ol mq...
Musket -
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
şu alevli yazı yapma şeysi varya. onu anlatabilir misin bana. snein blogtaki örnekten photoshop sürümü başka anlamadım bişe. ben ps8 kullanıyom.
-----------------------------Fotoşopla ilgileniyorsan ve bilmiyorsan ayıp :| aq ilk öğrendiğim şey o benim :D resimli bi anlatım yaparım birazdan :) bide playboy-fhm gibi dergilerden istiyen varsa pmle msnini atsın hallederiz ;)
-
photoshop'dan site banner yapmasını, resim birleştirmesini falan öğretsenize ? :D çok şey mi istedim
-
berbat bütün tasarımcılar bilir aralık çubuğunun çıkmayacağını sitede kayık olmuş hiç tahribat da gördünmü öyle bişi adamlar 800*600 da bile çıkartmıyo :)
----------------
Hajılar hakkaten çoq ezdiniz ya ben sadece logoyu kastım sitede başlka bişi kasmadım ya site tasarrımını züktüredin içeriğe baqın içerik kaliteli :)