Tasarımcınız Ayağınıza Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

2 Haftadır işsiz olduğum için bi miktar para kazanmam lazım malum kira zamanı yaklaşıyor

Logo : 20 Lira

Kartvizit: 15 Lira

Diğerleri için fiyat isteyiniz.

..

Eski çalışmalarım : http://aihocam.com/portfolyo/pt.pdf

Yapımına devam ettiğim tasarım : http://aihocam.com/moviyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

hayırlı işler hacım . 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

hayırlı işler hacım . 

saol kardeşim maksat sigara paramız çıksın tbtdeki müridlerede bi katkımız olsun

http://aihocam.com/portfolyo/bin/index.html portfolyo eklenmiştir.

NOT: ÖNCE PARA SONRA İŞ KİMSE ISRAR ETMESİN  100 Liralık 5 Logo yaptık adam beğenmedi yok neymiş figürmüş falan. Daha bir çoğu...

ArduouS tarafından 12/Ara/12 18:09 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

20 liraya logo :D Hayırlı satışlar hocam. Tahribatta olmuyo böyle işler , wm forumlarına gidiyorum ben :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

20 liraya logo :D Hayırlı satışlar hocam. Tahribatta olmuyo böyle işler , wm forumlarına gidiyorum ben :)

valla ben müridlerimi seviyorum iyisiyle kötüsüyle senelerdir ne sıkıntım varsa burdaki dostlarımla çözdüm sağolsunlar hiç yüz üstü bırakmadılar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

valla ben müridlerimi seviyorum iyisiyle kötüsüyle senelerdir ne sıkıntım varsa burdaki dostlarımla çözdüm sağolsunlar hiç yüz üstü bırakmadılar

Hocam kusura bakma ben de yıllardır burda çözdüm sorunlarımı ama hiç bi konumda bu kadar tepki görmedim. :) Sağlık olsun ne yapak.

edit:

Ayrıca aynı konuyu beleş yapıyorum diye açsam çullanırdı millet varya. hem tahribata iş yapalım , hem ufak ekmek parası çıkaralım dedik. Duymadığımız laf kalmadı. Neyse..

Shephard tarafından 10/Ara/12 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

kolay gelsin ne diyelim başka..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyu görünce aklıma ilk gelen;

''Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk kenarına, paspas kenarına overlok yapılır. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir....''

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

hayırlı işler hocam, şimdi lazım değilde ilerde lazım olursa sana yaptırırız, ayrıca sadece logo mu yapıosun web site için tasarım da yapabilir misin?

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Konuyu görünce aklıma ilk gelen;

''Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk kenarına, paspas kenarına overlok yapılır. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir....''

fatihhh dalga geçme lan

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Ercan bunu yazdı

hayırlı işler hocam, şimdi lazım değilde ilerde lazım olursa sana yaptırırız, ayrıca sadece logo mu yapıosun web site için tasarım da yapabilir misin?

web arayüzü işine yeni girdim hocam daha önceden hep matbaa ağırlıklı çalıştım css üzerine yoğunlaştım bu sıralar tabi yardımcı olurum hocam

Toplam Hit: 6575 Toplam Mesaj: 70