Tasarımcınız Ayağınıza Geldi
-
sRcN bunu yazdıShephard bunu yazdı
diyorum burda olmaz bu işler diye ,serbest piyasadan haberi yok kimsenin. :)
o yüzden ajans sahibiyim ve bu işten ekmek parası kazanıyorum değil mi ?
Ayrıca hangi konuya ne yazacağıma kendi hür iradem ile karar verebiliyordum değil mi ? O nedir ikile v.b. gibi yorumlar falan. Yakışmıyor sadece piyasanın tabanında iş yapmaya çalıştığını ve bundan 1-2 ay sonra maddiyatın düzelip fiyatlarını normal seviyelere çektiğinde iş bulamaman ve ardından piyasanın çivisi çıkmış dememen için o yorumu yazdım. Şunu da unutmayın sen ve senin gibi piyasayı dip yapanlar yüzünden vergisini ödeyip ülkemize olan borcunu ödeyen bizler iş bulmakta sıkıntılar yaşıyoruz...
Hocam dediklerin bir yere kadar doğru ama ülkemizde serbest piyasa ekonomisi dönüyor.Adam 1tlye yapıyorum deyip ajans açsa bile kimse gıkını çıkaramaz.
Ben arkadaşı destekliyorum, sonuçta serbest piyasada rekabet her zaman son tüketiciye yarar.
-
-
ArduouS bunu yazdı
satışlar güncel bu vakitten sonra once para sonra is vi kac arkadaş işini yaptirip kaçtı ondan dolayi güvenim azaldı müridlerime saglik olsun
zaten normal olarak once parayı almassan işin bitti demektir. hesabıma para geçmeden mouse'u kıpırdatmam :)
-
sezeruludag bunu yazdıArduouS bunu yazdı
satışlar güncel bu vakitten sonra once para sonra is vi kac arkadaş işini yaptirip kaçtı ondan dolayi güvenim azaldı müridlerime saglik olsun
zaten normal olarak once parayı almassan işin bitti demektir. hesabıma para geçmeden mouse'u kıpırdatmam :)
Not Yalan Söylüyor bana cok bedava iş yapmiştir hatta bi ara milletten parayla alip sezere bedavami yaptirsam die aklima ticari fikir geldi ahlaki olmayacagini düsündüm ugrasmayayim dedim. :D Ama fikir hala aklimda Yapada bilirim.
-
scarletbeard bunu yazdısezeruludag bunu yazdıArduouS bunu yazdı
Not Yalan Söylüyor bana cok bedava iş yapmiştir hatta bi ara milletten parayla alip sezere bedavami yaptirsam die aklima ticari fikir geldi ahlaki olmayacagini düsündüm ugrasmayayim dedim. :D Ama fikir hala aklimda Yapada bilirim.
sana yaptığım minicik şey için niye para alayım :) iki üç şey yaptım onuda burada yayma :)
-
Bu isler nasil oluyor?
Mesela ben istiyorum logo yaptirmak ya begenmezsem? Ben aklimdakini sana soyluyorum sende yapiyorsun oyle degil mi?
-
break bunu yazdı
Bu isler nasil oluyor?
Mesela ben istiyorum logo yaptirmak ya begenmezsem? Ben aklimdakini sana soyluyorum sende yapiyorsun oyle degil mi?
evet hocam sen başta detaylı bilgi veriyorsun ücreti yatırıyorsun bende ona göre logonuzu yapıp düzenleyip teslim ediyorum
-
karakutu bunu yazdıArduouS bunu yazdıkarakutu bunu yazdıArduouS bunu yazdıkarakutu bunu yazdı
sevgili kardeşim ben yapma demiyorum realite bu diyorum
kardeşim realiteni başka şeylere kullan lütfen
yok sonra usta oluncada bu işte amatör grafikerlere kötüleme tamam mı ?
ben sen değilim hocam bende o tür huylar yoktur herzaman alçak gönüllü olmuşumdur
Sevgili kardeşim açık ve net söylüyorum beğenmek zorunda değilim yaptığın çalışmalar fazlaca amatör, amatör demek kötülemek demek değil burada sanırım biraz hırs yapıp olayı kişiselleştirdin... ama normal sen yaşlarındaki gençler için :) buda son eleştirim :) öptüm
katılıyorum, referans işler amatör ötesi. wm sitelerinde 50 liralık yarışma açsan 10 kat güzelleri gelir, hem de arasından seçme imkanın olur.
-
gencbeyin bunu yazdıkarakutu bunu yazdıArduouS bunu yazdıkarakutu bunu yazdıArduouS bunu yazdıkarakutu bunu yazdı
sevgili kardeşim ben yapma demiyorum realite bu diyorum
kardeşim realiteni başka şeylere kullan lütfen
yok sonra usta oluncada bu işte amatör grafikerlere kötüleme tamam mı ?
ben sen değilim hocam bende o tür huylar yoktur herzaman alçak gönüllü olmuşumdur
Sevgili kardeşim açık ve net söylüyorum beğenmek zorunda değilim yaptığın çalışmalar fazlaca amatör, amatör demek kötülemek demek değil burada sanırım biraz hırs yapıp olayı kişiselleştirdin... ama normal sen yaşlarındaki gençler için :) buda son eleştirim :) öptüm
katılıyorum, referans işler amatör ötesi. wm sitelerinde 50 liralık yarışma açsan 10 kat güzelleri gelir, hem de arasından seçme imkanın olur.
buyur burdan yak biri gider diğeri gelir
-
hocalar bi saniye adamın üzerine gitmeyin.
elbette kullandığı çoğu şey hazır vector, brushlar vs olabilir. önemli olan kompozisyon sağlayabilmek. bunu ben değil Sanat Yönetmeni biri söylüyor.
Arkadaşta bunun için çalışıyor gelişmek ve bikaç iş yaparakta para kazanmak istiyor.Bu sektörde yapa yapa gelişiyor insan. Oturarak değil :)
Devam hocam kovala sen piyasanı.. Çok ucuz fiyatlar ama. İlerleyen zamanlarda kendini ağırdan sat :)