Tasarımcınız Ayağınıza Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

diyorum burda olmaz bu işler diye ,serbest piyasadan haberi yok kimsenin. :)

o yüzden ajans sahibiyim ve bu işten ekmek parası kazanıyorum değil mi ? 

Ayrıca hangi konuya ne yazacağıma kendi hür iradem ile karar verebiliyordum değil mi ? O nedir ikile v.b. gibi yorumlar falan. Yakışmıyor sadece piyasanın tabanında iş yapmaya çalıştığını ve bundan 1-2 ay sonra maddiyatın düzelip fiyatlarını normal seviyelere çektiğinde iş bulamaman ve ardından piyasanın çivisi çıkmış dememen için o yorumu yazdım. Şunu da unutmayın sen ve senin gibi piyasayı dip yapanlar yüzünden vergisini ödeyip ülkemize olan borcunu ödeyen bizler iş bulmakta sıkıntılar yaşıyoruz...

Hocam dediklerin bir yere kadar doğru ama ülkemizde serbest piyasa ekonomisi dönüyor.Adam 1tlye yapıyorum deyip ajans açsa bile kimse gıkını çıkaramaz.

Ben arkadaşı destekliyorum, sonuçta serbest piyasada rekabet her zaman son tüketiciye yarar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

büdüt

wert tarafından 13/Ara/12 22:33 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

satışlar güncel bu vakitten sonra once para sonra is vi kac arkadaş işini yaptirip kaçtı ondan dolayi güvenim azaldı müridlerime saglik olsun

zaten normal olarak once parayı almassan işin bitti demektir. hesabıma para geçmeden mouse'u kıpırdatmam :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

satışlar güncel bu vakitten sonra once para sonra is vi kac arkadaş işini yaptirip kaçtı ondan dolayi güvenim azaldı müridlerime saglik olsun

zaten normal olarak once parayı almassan işin bitti demektir. hesabıma para geçmeden mouse'u kıpırdatmam :) 

Not Yalan Söylüyor bana cok bedava iş yapmiştir hatta bi ara milletten parayla alip sezere bedavami yaptirsam die aklima ticari fikir geldi ahlaki olmayacagini düsündüm ugrasmayayim dedim. :D  Ama fikir hala aklimda Yapada bilirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

Not Yalan Söylüyor bana cok bedava iş yapmiştir hatta bi ara milletten parayla alip sezere bedavami yaptirsam die aklima ticari fikir geldi ahlaki olmayacagini düsündüm ugrasmayayim dedim. :D  Ama fikir hala aklimda Yapada bilirim.

sana yaptığım minicik şey için niye para alayım :) iki üç şey yaptım onuda burada yayma :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Bu isler nasil oluyor?

Mesela ben istiyorum logo yaptirmak ya begenmezsem? Ben aklimdakini sana soyluyorum sende yapiyorsun oyle degil mi?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

Bu isler nasil oluyor?

Mesela ben istiyorum logo yaptirmak ya begenmezsem? Ben aklimdakini sana soyluyorum sende yapiyorsun oyle degil mi?

evet hocam sen başta detaylı bilgi veriyorsun ücreti yatırıyorsun bende ona göre logonuzu yapıp düzenleyip teslim ediyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    karakutu bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı

sevgili kardeşim ben yapma demiyorum realite bu diyorum 

kardeşim realiteni başka şeylere kullan lütfen

yok sonra usta oluncada bu işte amatör grafikerlere kötüleme tamam mı ? 

ben sen değilim hocam bende o tür huylar yoktur herzaman alçak gönüllü olmuşumdur

Sevgili kardeşim açık ve net söylüyorum beğenmek zorunda değilim  yaptığın çalışmalar fazlaca amatör, amatör demek kötülemek demek değil burada sanırım biraz hırs  yapıp olayı kişiselleştirdin... ama normal sen yaşlarındaki  gençler için :)  buda son eleştirim :)  öptüm

katılıyorum, referans işler amatör ötesi. wm sitelerinde 50 liralık yarışma açsan 10 kat güzelleri gelir, hem de arasından seçme imkanın olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    gencbeyin bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı

sevgili kardeşim ben yapma demiyorum realite bu diyorum 

kardeşim realiteni başka şeylere kullan lütfen

yok sonra usta oluncada bu işte amatör grafikerlere kötüleme tamam mı ? 

ben sen değilim hocam bende o tür huylar yoktur herzaman alçak gönüllü olmuşumdur

Sevgili kardeşim açık ve net söylüyorum beğenmek zorunda değilim  yaptığın çalışmalar fazlaca amatör, amatör demek kötülemek demek değil burada sanırım biraz hırs  yapıp olayı kişiselleştirdin... ama normal sen yaşlarındaki  gençler için :)  buda son eleştirim :)  öptüm

katılıyorum, referans işler amatör ötesi. wm sitelerinde 50 liralık yarışma açsan 10 kat güzelleri gelir, hem de arasından seçme imkanın olur.

buyur burdan yak biri gider diğeri gelir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

hocalar bi saniye adamın üzerine gitmeyin.

elbette kullandığı çoğu şey hazır vector, brushlar vs olabilir. önemli olan kompozisyon sağlayabilmek. bunu ben değil Sanat Yönetmeni biri söylüyor. 

Arkadaşta bunun için çalışıyor gelişmek ve bikaç iş yaparakta para kazanmak istiyor. 

Bu sektörde yapa yapa gelişiyor insan. Oturarak değil :) 

Devam hocam kovala sen piyasanı.. Çok ucuz fiyatlar ama. İlerleyen zamanlarda kendini ağırdan sat :)

ne diyon?
Toplam Hit: 6574 Toplam Mesaj: 70