folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tatil Yeri - Konaklama / Öneri

Tatil Yeri - Konaklama / Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu sene arkadaşımla tatile gitmeyi planlıyorum. Fakat öyle ahım şahım paramız yok. Konaklama olarak yemeğimizi yapabileceğimiz duşumuzu alabileceğimiz biyere ihtiyacımız var. Malum öğrenciyiz dışarda yemek yersek para yetiştiremeyiz. Kafamızda belirli biyer yok hertürlü tatil yeri olur ama akdeniz ve ege olması daha büyük isteğimiz. Bildiğiniz pansiyon vs yerler varsa önerilerinizi bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

takipteyim

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

valla bizde düşünüyoruz bizde aynı durumdayız. tavsiyem otel-pansiyon siktir etmeniz. pansiyonlarda sadece kahvaltı olacak yada o da olmayacak. otellerde 1 hafta kalacağınız parayla ev tutatarak 2 haftaya uzatabilirsiniz. apart tarzı biyer bulun veya ev kiralayın bence. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

valla bizde düşünüyoruz bizde aynı durumdayız. tavsiyem otel-pansiyon siktir etmeniz. pansiyonlarda sadece kahvaltı olacak yada o da olmayacak. otellerde 1 hafta kalacağınız parayla ev tutatarak 2 haftaya uzatabilirsiniz. apart tarzı biyer bulun veya ev kiralayın bence. 

Hocam bulabilsek 1 dk durmayız zaten :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

takipteyim :D yakın böylee.

kararlaşsın bi durum hele hayırlısı :D 

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bütçe ne kadarr bütçe müdür :d

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

Kişi başı 400 - 450 civarı :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

Kişi başı 450 civarı :d

Hocam yanlış anlama da kişi başı 450 TL ye işiniz çok zor. Marmariste tatil yaptım bu sene 12 gün  yeni döndüm orayla alakalı konuşayım. Ev kiralamak imkansız hepsi dolu. Oteller tam kapasite çalışıyor şu an , oraya gideyim bi yer bulurum diye gidersen çok fena kitlerler bilgin olsun. Marmarisin en dandik pansiyonunun fiyatı kişi başı 35 TL . Bir haftadan ufak bir hesap yapalım ( sadece yemek ve konaklama için ) 

Gecelik konaklama                        35 x 6 = 210 

Yemek  ( kahvaltı saymıyorum)      15 x 7 = 105

Toplam                                                     315 TL

Hocam sizde 450 TL olsa geriye 135 TL paranız kalır. Şimdi oradan düşünebilirisn günlük 20 TL bana kalsa yeter diye . Ama mümkün değil hocam . Bi de ben en ucuz imkanlardan hesapladım  . Hiç mi canın alkol çekmeyecek veya düzgün bir yemek yemeyeceksin. Anca oturur geçen hatunlara bakarsınız :) Daha çok moraliniz bozulur geri dönersiniz. Size tavsiyem bekleyin para biriktirn , eylül ayında düzgün bir otele rezervasyon yaptırın gecelik 70 TL den yarım pansiyon güzel bir yer bulurusnuz. Cebinize de günlük 50 TL koyun gelin ... Her türlü 100 kat fazla eğlenirisniz.... 

İndia İndia !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

manhyak bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

Hocam yanlış anlama da kişi başı 450 TL ye işiniz çok zor. Marmariste tatil yaptım bu sene 12 gün  yeni döndüm orayla alakalı konuşayım. Ev kiralamak imkansız hepsi dolu. Oteller tam kapasite çalışıyor şu an , oraya gideyim bi yer bulurum diye gidersen çok fena kitlerler bilgin olsun. Marmarisin en dandik pansiyonunun fiyatı kişi başı 35 TL . Bir haftadan ufak bir hesap yapalım ( sadece yemek ve konaklama için ) 

Hocam sizde 450 TL olsa geriye 135 TL paranız kalır. Şimdi oradan düşünebilirisn günlük 20 TL bana kalsa yeter diye . Ama mümkün değil hocam . Bi de ben en ucuz imkanlardan hesapladım  . Hiç mi canın alkol çekmeyecek veya düzgün bir yemek yemeyeceksin. Anca oturur geçen hatunlara bakarsınız :) Daha çok moraliniz bozulur geri dönersiniz. Size tavsiyem bekleyin para biriktirn , eylül ayında düzgün bir otele rezervasyon yaptırın gecelik 70 TL den yarım pansiyon güzel bir yer bulurusnuz. Cebinize de günlük 50 TL koyun gelin ... Her türlü 100 kat fazla eğlenirisniz.... 

Hocam günlük 20 tl ye şuan kalacak yer var antalya merkezde. Günlük yemeğe 15 lira demişsinde biz yemeği kendimiz yapıcaz diyoruz. Bide şöle hesaplayalım

Gecelik konaklama                                            20 x 6 = 120

Ulaşım                                                             100 tl

İçki günlük 1 şarap içsek                                   10 * 6 = 60  ( 1 şarap az gelir biz gine epeyi içerizde onu saymayım şimdilik )

Yemek  (Herşey dahil kendmiz yapıcamız için )    10*6 = 60

340 lira yapıyo geriye 100 lira kalıyo + olarak 450 lira dedim pederi arayıp param bitti desem 100 lira daha yollasa kaldı bize 200 lira bence bu şartlarda gayet güzel tatil yapılır. Onun için konaklamanın imkan ve ucuz olması çok önemli yemeğimizi kendmiz yapıcamız için.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

manhyak bunu yazdı:

MaviGozluDev bunu yazdı:

Hocam günlük 20 tl ye şuan kalacak yer var antalya merkezde. Günlük yemeğe 15 lira demişsinde biz yemeği kendimiz yapıcaz diyoruz. Bide şöle hesaplayalım

Gecelik konaklama                                            20 x 6 = 120

Ulaşım                                                             100 tl

İçki günlük 1 şarap içsek                                   10 * 6 = 60  ( 1 şarap az gelir biz gine epeyi içerizde onu saymayım şimdilik )

Yemek  (Herşey dahil kendmiz yapıcamız için )    10*6 = 60

340 lira yapıyo geriye 100 lira kalıyo + olarak 450 lira dedim pederi arayıp param bitti desem 100 lira daha yollasa kaldı bize 200 lira bence bu şartlarda gayet güzel tatil yapılır. Onun için konaklamanın imkan ve ucuz olması çok önemli yemeğimizi kendmiz yapıcamız için.

Tatilden döndüğünde yorumlarını bekliyorum :)  Benim tecrübelerime göre düzgün bir otelde kalmadan tatilinin iyi geçmesi pek olası değil. Para sorunun varsa tatil pek başarılı geçmiyor

İndia İndia !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

kalacak yerim var yemekte evden balıkesire gidiyorum bursla bakalım nolcak :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 1655 Toplam Mesaj: 15