Tavşanlar Hakkında Bilgisi Olanlar Bakarmısınız?
-
selam hocalar bende 2 tane tavşan birisini sizlere ömür kaybettik öldü şimdi ölenin dişimi erkekmi olup olmadını nerden anlıcaz acaba internete baktım bulamadım tavşanın altına bakıyorum en ufak bişi görmüyrum acaba bilgisi olan varmı?
-
Bişi görmüyosan dişidir. Tabiat kuralı.
-
bişi görmüyorum deil göremiorum tavşan zıp zıp zıplıyo bakamıyoz doğru dürüst :)
-
iyi de bakmaya çalıştığınız tavşan ölü değil mi :|
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
iyi de bakmaya çalıştığınız tavşan ölü değil mi :|
müride ablacım birisi öldü allah rahmet eylesi tamam ölenin anlamamız için kalanın erkek mi dişi oldunu nasıl anlıcaz die soruyorum bilmem anladın mı? -
bunlari yaparsan anlarsin sanirim.. bak bakalim bu linke.
-
blue_leader bunu yazdı:
müride ablacım birisi öldü allah rahmet eylesi tamam ölenin anlamamız için kalanın erkek mi dişi oldunu nasıl anlıcaz die soruyorum bilmem anladın mı?
-----------------------------Evet anladım.
-
davşanı tut
elini altında fln gezdir bi delik fln gelirse :D at hemen :D
-
iki tavşan besledim ikisininde cinsiyetini bilmedim, bilemedim.
http://tavsan.org/vucutdili.php
buradaki bilgiler yanlış, bahsettiğimiz hayvan tavşan yani yabani bir hayvan
kedi köpek değil ki hareketlerini anlayabilesin
Arka ayaklarını uzatarak yere yatma (bunny flop): Neredeyse bir L harfi gibi görünürler. Biz buna Cleopatra pozisyonu diyoruz. Bu yatış şekli dünyanın en mutlu ve huzurlu tavşanı olduğunun göstergesidir, keyfi kesinlikle yerindedir.
benim tavşanım hep böyle yatardı ama fırsat bulduğunda kaçtı gitti
hani mutluydu huzurluydu?
yani demek istediğim kimse tavşanları anlamaya çalışmasın kafasına göre yaşayan hayvanlar onlar... -
way biri yawşanmı dedi zamanında bende çok araştırdım yardımcı olalım hemen
şimdi dişimi erkekmi olduunu net anlaya bilmen için 2 ay geçmeli yawrılardan :D bazı şeylerin gelişe bilmesi için
marul çok virme
buğdayla beslemeni tawsiye ederim en azından etli olur
tuwalet alışkanlığı muhakak edindir :D soruların olursa pm at zewkle cewaplarım
-
aklıma benim tavşanım geldi. ama onun daşşakları kafam kadardı. :D çok kolay belli oluyordu cinsiyeti. gerçi o yetişkin olmuştu artık belkide ondandır.
Toplam Hit: 2378 Toplam Mesaj: 15