Tavsiye Android Uygulamaları-2
-
Kreyzi bunu yazdı
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------
Mighty text sms isimli program bilgisayar başında çok kalan ve sms kullanan kişiler içindir. Cep telefonunuzdan yazmak ve okumak yerine bu uygulamayı marketten indirin. Sonra 1 kez açın. Otomatik olarak senkoornize olur. Sonra bilgisayarınızdan http://mightytext.net/app adresine giriyorsunuz. 1 kez google hesabınızdan bağlanmasına izin veriyorsunuz. artık bu adrese girdiğiniz her yerde telefonunuza gelmiş büyün mesajları görebilir ve aynı ekrandan istediğiniz herkese sms yollayabilirsiniz. Sistem google api kullanıyor. Gönderilen sms ler tarifenize göre ücretlendirilir. Bedava değil yani.
Bedava sms paketiniz varsa attığınız mesajlar paketinizden düşer...
-----------------------------
hocu şimdi kurdum bunu test ediyorum ama rehber isimleri yok :|
onun ayarı var mı ?
bide kesinlikle sms paketinden gidiyor demi girmesin sonra
edit : tamamdır üstte senkron varmış görmemişim :F
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 13:34'da Kreyzi tarafından düzenlendi.muhteşem bişeymiş bu ya
-
SPC adlı bir program var. tel üstümde değil eve gidince alıp bakcam programa tam adı yazarım isteyen olursa. görevi ise istemediğiniz kişilerin aramalarını ve smslerini engelleme. arama engelleme kolayda sms engellemek biraz uğraştırıyor. ama bu programla engelliyosunuz 2sinide. program bir yerde smsleri çağrıları tutuyor. isterseniz direk sildiriyosunuz isterseniz gelen kutunuza taşıyosunuz. ama msj attığı zaman herhangi bir uyarı vs bişey qelmiyor sadece siz istediğinizde girip bakıyosunuz güzel bişey kullanışlıdır kendileri. bide sms backup pro var o da iyi bişey. smsleri yedekleyip istediğiniz zaman geri yüklemenize gerek kalmadan okuyabiliyosnz. .xml olarak kaydettiğinden yedekleri pcden de açabiliyosunuz. gelen kutusu doldukça yedekleyip boşaltıyorum kutuyu geçmişe dair smsleri istediğim zaman görüyorum. son 1 yılın telefonuma qelen qiden bütün smsler duruyo mesala :D
edit: ha birde beyler hiç call recorder tarzı bildiğiniz görüşme kayıt programı varmı acaba ücretsiz? birsürü program indirdim kurdum ama alayında mikrofon problemi var. karşıdakinin sesini duyulmayacak kadar az kaydediyor. kız arkadaşımın telefona çaktırmadan kurmuştum bütün görüşmeleri kaydetmiş. kız müzik dinlerken çalma listesi ses dosyalarını otomatik gördüğünden sonraki müziğe geçerken bakmış kendi telefon görüşmesini dinliyo bütün planlarım suya düştü aq :'(
DrKeworks tarafından 05/Ağu/12 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Sleep as Android
ne işe yarıyor derseniz. bildiğiniz alarm programı ama ekstra özellikleri:
alarmı kapatmak için farklı ayarlar ve zorluk seviyeleri var.
- bir sürü koyuyunun arasından uyanık olana tıklama
- 4 işlem matematik, (uykuluyken baya kasabiliyo)
- gece barkodunu okuttugunuz ürünün, tekrar sabah okutmak zorundasınız
gibi.
ayrıca yatarken grafik moduna alıp yatarsanız (yatağınızın bi köşesine koyup)
hareketlerinizi grafiğe döker, grafiğin coştuğu yerlerde, haa uykum hafifmiş dersiniz, ona göre bi uyuma planı belirleyebilirsiniz kendinize.
atıyorum 4 saat sonra dönmüş durmuşum demekki bana 4 saat uyku yetiyo diyebilirsin.
beta aşamasında horlayan kişiye hafif titreşim verme özelliği de varmış denemedim.
horluyorum mu acaba lan? dememek için ses kayıt özelliği de var, 14 gün deneme 1 küsür dolar satın alma. ben satın aldım.
YekteranBaymedir tarafından 05/Ağu/12 04:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu lanet galaxy ace 5830i için ne uygulama var ne kaldırır bu lanet telefon :D
-
joooid. uygulaması evet joomla panelinize telefondan girmeyi sağlıyor yalnız ben beceremedim.Kullanan varmı. joomla 2.5 kullanıyorum. seçiyorum.olmuyor. xml-rpc ile ilgili birşeyler söylüyor ama :S
-
HeYeT bunu yazdıjoooid. uygulaması evet joomla panelinize telefondan girmeyi sağlıyor yalnız ben beceremedim.Kullanan varmı. joomla 2.5 kullanıyorum. seçiyorum.olmuyor. xml-rpc ile ilgili birşeyler söylüyor ama :S
sorun çözüldü.
HeYeT tarafından 20/Ağu/12 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdı
edit: ha birde beyler hiç call recorder tarzı bildiğiniz görüşme kayıt programı varmı acaba ücretsiz? birsürü program indirdim kurdum ama alayında mikrofon problemi var. karşıdakinin sesini duyulmayacak kadar az kaydediyor. kız arkadaşımın telefona çaktırmadan kurmuştum bütün görüşmeleri kaydetmiş. kız müzik dinlerken çalma listesi ses dosyalarını otomatik gördüğünden sonraki müziğe geçerken bakmış kendi telefon görüşmesini dinliyo bütün planlarım suya düştü aq :'(
hocam benim kullandığım bir program var çok memnunum, müsait olur olmaz upload ederim ama programın kurulduğu telefon root lu olmalı. ayrıca müzik çaların desteklemediği bir formatta kayıt yaptırsaydın güzel olurdu.
-
VisualBoy bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
hocam benim kullandığım bir program var çok memnunum, müsait olur olmaz upload ederim ama programın kurulduğu telefon root lu olmalı. ayrıca müzik çaların desteklemediği bir formatta kayıt yaptırsaydın güzel olurdu.
ben de kullandım yalnız sıktı biraz çünkü bilmem kaç tane kayıt oluyor kalabalık müziklerin arasına karışıyor bende onların karışmaması için bi çözüm bulamadım. şarkı dinlerken konuşmalarım çıkyor karışık çal modunda oda bi ara rezil ediyordu beni ajan gibi. sildim gitti çokçok önemli bimevzu yoksa çokta gerek yok. istediğim konuşmalarımın kaydedilmesi seçeneği olsa güzel olur . eski sony ericcsnda öyleydi görüşme sırasında kayıt et tuşu vardı bunda öyle bişe bulamadım..
-
oyun
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.idreams.ShootTheZombirds&hl=tr
alışkanlık yapıyor :S tavsiye etmem çünkü uykunuz kaçar oynayacam diye :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeptolab.ctrexperiments.ads
bunu da bilmeyen pek yoktur. yine bağımlılık yapan hoş zaman geçirten bi oyun.
browser
Dolphin gerçekten operayı falan unutturdu bana. en güzel yanlarından biri de facebooku açtığınızda, facebook uygulaması gibi görünmesi herşeyin. böylece kolayca facebooku yönetiyor, ayrıca bi uygulamaya gerek duymuyorsunuz. sırf bu uygulamayı kullanmak için nete girdiğimi bilirim. hoş arayüzüyle hem kullanışlı hem işlevsel.
(ulan ne yazdım gören de para verdiler sanacak)
wi-fi finder
bu da sırf tarama ekranını görmek için indirilir :D kolayca wi-fi bulmaya yarıyor. normalde ayarlar, kablosuz bul falan 2 saat uğraşıyodum. çeşitli uygulamalarla tek tıka düşürülebiliyor bu olay. wi-fi finder da bunlardan.
ek olarak ilginç bi özelliği, dünyanın heryerindeki wi-fi bağlantılarını gösteriyor tabi kayıtlı olanları netten bilgi çekerek gösteriyor. mesela aratıyorum, bana şehrin diğer ucundaki kütüphanenin alışveriş merkezinin bilmem nerenin wi-fisi olduğunu gösteriyor harita üzerinde. değişik.
sohbet
MSN : Mercury
geçen gittim messenger play uygulamasına 5 yıldız verdim. vermez olaydım. online kişiyi offline gösteriyor, mesajlarım gitmiyor, karşıdan gelen mesajlar sonradan da olsa gelmiyor. en azından ordan gelmeyen mesaj bilgisayardan açınca falan gelse yine tamam.
neyse mercury'yi zaten eskiler bilir. onun mobil versiyonu. oldukça kullanışlı. birkaç hesap aynı anda açıp kullanabiliyorsunuz.dosya transferi, titreşim falan da var. şimdiye gördüğüm tek eksiği dosya transferi aşırı yavaş. bi resim göndereyim dedim saatler sürecek gibiydi iptal ettim. bi daha da denemedim belki bana öyle denk geldi bilmiyorum.
messenger play ne diyenler için söyleyeyim :
microsoftun orjinal msn mobili. en sonunda kendi el attı, herşey bilgisayardaki gibi, çok iyi çok güzel gerçekten. ama yukarıdaki problemleri yaşadım. herşey iyi güzel de ben mesajlaşamadıktan sonra ne yapayım messengerı? kaç gün farketmedim mesajların gelmediğini, nerdeyse tartışmaya sebep oluyordu. yanlış anlaşılmalar meydana getirdi. millet mesaj atıyor atıyor ama ben hiç almıyorum.
-
Yaa Iphone da Jailbreak yapıp ucretsız olarak uygulama ındırebılyıoruz ...
Android de var mı boyle bısı??