Tavsiye Kitap Vol3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Tahribat merhabalar. tekrardan bir kitap konusu açmış bulunuyorum database gidince maglum konuda gitti 

Aradığım kitap: kitabın ana kahramanı gerçekten kahraman olmalı cümleleri kısa tavırları sert. Ve tüm dünyayı karsisına alabilecek kadar cesuR. Kişilik gelistirici. Kitap bittiğinde 70 kattan assa kada üstü çakılma etkisi :)) 

Örnek: 80 günde devr-i alem kitabında ki karakterin her gun aynı saatte kahvaltı yapması sert olması belli saatlerde mekana gitmesi gibi :) 

Iyi aksamlar tavsiye bekliyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Amak-ı Hayal, filibeli ahmet hilmi.

Nedeni ise; Hakikati bulmak için kendinden vazgeçebilecek kadar sert.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Eskiden çok kitap okurdum ama şimdi aklımda çok Bi şey kalmamış. Kahraman istiyorsan ince memed serisine bak Yaşar Kemal in.

çok hatırlayamadım ama Víctor hugo nun sefiller Kitabı'na da bakabilirsin. jan valjan :)) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

şu sıralar hasan ali toptaş isimli değerli bir yazarın külliyatına göz gezdiriyorum, yazım tarzı yüzünden imgeler kafada su gibi akıcı, dili çoğu yerde esnek kulanıyor ve anlatmak istediğini saklamadan dobra bir biçimde sunuyor, şu an okumakta olduğum kitabının ismi sonsuzluğa nokta ve girişi bana ergenliğimi hatırlatıyor, bundan öncesinde kayıp hayaller kitabını okumuş bulunmatayım ve cidden beğendim, eğer hiç okumadıysan ihsan oktay anar'ın güzel olmayan kitabı yok bence :D gerçi önerdiklerimin istediklerinle pek alakası yokmuş gibi

mugen tarafından 12/May/15 01:55 tarihinde düzenlenmiştir

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Yaban 

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Hep aynı kitabı tavsiye ederim, yine aynısını yazayım. Selman Kayabaşı - Teşkilat

Öncesinde Kafkas Ruleti ve Türkiye'nin Gözyaşları diye iki kitabı var. Teşkilat'tan sonra da Muhafız var. Bu dörtlü muhteşemdir. Ana karakterimiz Sungur Fırat tam senin aradığın tip. Diğer kitaplarının da tamamını okudum ama beş para etmez. Muhafız'dan sonra bozdu. Eğer param yetmiyor 4 kitaba dersen sadece Teşkilat'ı da alabilirsin. En baba kitabı odur zaten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kitapları not aldım. 

Peki yabancı onerebileceginiz varmı benim aradığım tarz? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Tahribat merhabalar. tekrardan bir kitap konusu açmış bulunuyorum database gidince maglum konuda gitti 

Aradığım kitap: kitabın ana kahramanı gerçekten kahraman olmalı cümleleri kısa tavırları sert. Ve tüm dünyayı karsisına alabilecek kadar cesuR. Kişilik gelistirici. Kitap bittiğinde 70 kattan assa kada üstü çakılma etkisi :)) 

Örnek: 80 günde devr-i alem kitabında ki karakterin her gun aynı saatte kahvaltı yapması sert olması belli saatlerde mekana gitmesi gibi :) 

Iyi aksamlar tavsiye bekliyorum :)

Ayn Rand - The Fountainhead (Hayatın Kaynağı)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

1984

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Drizzt Do'Urden diyorum hocam.